2777
2789

داستانو میگم 

پسری بود لاغر قیافه متوسط قد بلند 

میرع مخ ی دخترو میزنه دختره خوشگل چشو ابرو مشگی 

کیوت و بامزه و ناز 

شبی زیبا کرمعلی 

مخ دختررو وقتی زد بهش قول ازدواجووو این چیا میده حتی میگ عکستم نشون ننم دادم و هر بار ثابت میکرده ک دوسش داره دختره گول این دوسداشتنو میخوره 

دختره با ی اقا پسر دیگ در ارتباط بوده ب قول خودش 

تو کنکورررر کمکش کرده 

وو ب پسره اول رابطه میگ اقا من ی رفیق پسر دارم 

پسره ام میگ باید نداشته باشی دختره ام میگ خب برام سخته پسره خیلی کمکم کرده سر داستان کنکورم از کتاب بگیر تا مشاورو این چیا

پسره میگ باید کات کنی دخترع تو ذهن خودش میگ رسمش نبست حالا این ادم کمکم کرده یهو حذفش کنم 

ی روز با یکی از رفیقاش و اون پسر رفیقش میره بیرون 

ووو وقتی میان به همون پسره میگ من نمیتونممم دیگ  رفیقت باشمو میزنه انفالوش میکنه

ادامه داستان پست بعدی اینو بخونین و در اخر نظر بدین

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا

خلاصه پسره یعنی همون رفیق دخترع 

زنگ میزنه فهش و فهش کشی ب دختره ک چرا با من ایطو کردی 

هول و پلشت 

دخترههعع ناراحت میشه و از اول رابطه همه چیو ب رلش میگ میگ اقا ببین مم کات کردم ولی باهام ایطور کرد 

پسره میگ شمارشو بده زنگ میزنه ب پسره و میشورش 

خلاصه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

چه پسر تو پسری شده منکه نفهمیدم

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
2804

دختره اشتباه کرد شماره پسرا رو بهم داد 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مى‏آیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)
2805
خلاصه پسره یعنی همون رفیق دخترع  زنگ میزنه فهش و فهش کشی ب دختره ک چرا با من ایطو کردی  ...

دختره خیییییلی نامرد بود هوای کسی که یه روزی هواتو داشته باید داشته باشی میتونس خیلی محترمانه و به مرور رابطه شو کم کنه و هیچوقتم شمارشو نده رلش چقد دلم سوخت برا پسره

فک کنم کنار یه دختر نامرد باشی کمکش کنی تو تنهاییا و سختیا همراهش باشی ولی رل زد شمارتم بده بهش تا بشوره پهنت کنه

پسره فحش داد دختره باید خودش جواب میداد 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

خب پسره رل دختره گل میکشه و سیگاررر بسیارررررررررررر 

دختزع وابسته این موجود میشه پسره ن شغل داره ن هیکل درست حسابی ن انسانیت ن شخصیت  وقتی با یکیم رفیقه سریع کات میکنه و پشت سرش حرف میزنه 

دختره اما دختر ساده اییی 

ک از اول باهاش صادق بوده

پسره ام حین رابطه با این دختر ب اکسش پیام میده و با یکی دختر میره بیرون 

وو نمیزاره این دختره رلش حتی تکونممم بخوره 

دختررو محدود میکنه از سیصد جا

چه پسر تو پسری شده منکه نفهمیدم

😂😂😂😂این خوبه بابا بدترشو ندیدی پای اکس و کراشم میومد وسط مغز هنگ میکرد

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
2801