2777
2789

من به این اعتقاد دارم که آهنگا واقعا میتونن حال آدمو خوب کنن بیاین درگیری ذهنتون مشکلتون و حالتون رو بگید بهتون آهنگ معرفی کنم 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

عشقم گفت برای همیشه خداحافظ....

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقم گفت برای همیشه خداحافظ....

ار دوست داری دلیلشو و یگم از شرایط جفتتون تو رابطه بگو که بهترینش بگم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

دل درد دارم از فکر کردن 

چند تا فکر تو مغزم باهمه 

بهبودی همسرم 

شغلش ایشون 

مزوتراپی مو ابرو کردم آیا فایده داره 

چرا یبوست دارم اضافه وزن 

دیشب زاویه صورت زدم آیا خوب میشه یا افتضاح میشم 

چرا تبخال میزنم 

کلی کلی چرا پرت تو مغزمه 🥴

دخترمو چجوری آروم حموم کنم که عصبی نشم

یعنی دخترو ببری حموم ادیت نکنه که عصبی نشی؟

ار دوست داری دلیلشو و یگم از شرایط جفتتون تو رابطه بگو که بهترینش بگم

چی بگم دعوامون شد هم تقصیر من بود هم اون

دختری که قبلا تو زندگیش بود رو عشقم خطاب کرد جلو من منم عصبی شدم و...

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
آهنگ پولساز معرفی کن . درگیریمون پوله فعلا 

آهنگ دوباره لش 

آهنگ همون بهتر که بری 

هرکدوم میگن دنیا فقط یه لوپه این بزرگ ترین درس بزای پول سازیه معنیشو فهمیدی که اوکی نفهمیدی بگو توصیح بدم

چی بگم آخه 

تا نهایی چیزی نمونده گفتم از سه* شنبه شروع کنم

زد به طور ناگهانی مریض شدم

اصلا نمیتونم نفس بکشم بینیم کیپ کیپه انگاری توشو پر کردن

چون من سینوزیت دارم بینیم انحراف هم داره انگاری یه ذره مریض شم بیچاره میشم صدام تو دماغی شده شنبه امتحان دارم هیچی نخوندم کلاس هم دارم اصلا حوصله ندارم🥲🥲