2777
2789
عنوان

بدووو بیا داخل این تاپیک🤫

121 بازدید | 32 پست

دوستان گرامی برای اصلاح صورت  غیر از بند و لیزر دیگ چیو پیشنهاد میدین ک موهای صورت و ضخیم نکنه چند بار با تیغ زدم اما خیلی ضخیم میشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث توعم بند بندازم جوش میزنم تیغ بزنم ضخیم میشه وکس هم هست ولی اون تمیز نمیکنه😑

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

تیغ اصن ضخیم یا پر نمیکنه فقط چون از ریشه برداشته نمیش وقتی درمیاد اینجوری معلوم میش خیلیا دیدم چندین سال دارن شیو میکنن هیچی نشده خودمم چنوقته شیو میکنم راحتم ن جوشی ن چیزی

...
منم مث توعم بند بندازم جوش میزنم تیغ بزنم ضخیم میشه وکس هم هست ولی اون تمیز نمیکنه😑

خدایی موندم چیکار کنما طاقت درد هم ندارم موهای صورتمم دیگ خیلی زیاد شده حتی کرم نمیتونم بزنم😑

خدایی موندم چیکار کنما طاقت درد هم ندارم موهای صورتمم دیگ خیلی زیاد شده حتی کرم نمیتونم بزنم😑

دقیقا منم عروسیم دعوتم نمیدونم چیکار کنم

اسی من امروز خیلی تاپیک زدم دیگ نمیشه تاپیک زد میشه یه سوال بپرسم ت تاپیکت🥲

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂