اگه نامزدتون یا شوهرتون از جایی دیگه ناراحت باشه ولی زنگ بزنه راجبش با شما حرف بزنه و صداشو ببره بالا (ولی به شما توهین نکنه) وقتی حضوری ببینیدش چه عکس العملی نشون میدید؟
عصبانی بود خیلی زنگ زد به من که اروم شه
رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
هیچی دیگ میخوای ماهم بریم اخم و تخم کنیم بدتربرینیم تو حالش🤣
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
هیچی سعی میکردم مثل قبل باشم چیزی نشده ک فقط زمگ زد خودشو خالی کرد درد و دل کرد از چیزی ک اعصابشو خورد کرد گفت دیگ طرف حساببش ک تو نبودی
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
ناراحت نشو چون توهین نکرده که....شوهر منم همیشه درد دلاشو بمن میگه بعضی وقتا هم با عصبانیت و داد بیداد.من که خیلی خوشحال میشم وقتی باهام درددل میکنه و حرفاشو بهم میزنه منم سعی میکنم درک بکنم اش که همیشه بخودم بگه
یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین