2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی

من تو تاپیک کیک آماده قبلی شما بودم

ببخشید چطوری درست کردین ؟

توستر یا فر؟ اگه توستر چند درجه گذاشتین چه مدت

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
سلام عزیزم خوبی من تو تاپیک کیک آماده قبلی شما بودم ببخشید چطوری درست کردین ؟ توستر یا فر؟ اگه تو ...

سلام گلم خوبم ممنونم 

با توستر درست میکنم درجه ۱۸۰ اولش فقط المنت زیر رو روشن میکنم حدود نیم ساعت و وقتی تایمش تموم شد ده دقیقه المنت بالا رو روشن میکنم 

حتما قبلش ده دقیقه توستر رو روشن کنید ک داغ باشه داخلش 

طرز تهیه هم ک روی پودر کیک نوشته دقیقا مث همونو انجام بدین 

برای شکلاتش هم نصف لیوان شیر دو قاشق پودر کاکائو یک چهارم لیوان روغن مایع و شکر ب اندازه ای ک خودتون دوس دارید شیرین بشه مثلا من سه چهار قاشق میریزم 

اینارو هم بزنید و بعدش روی حرارت بذارید بجوشه چند دقیقه بعدش خاموش کنید تا سرد بشه 

نکته دیگم اینه ک کیک ک گرم بود باید سس سرد شده رو روش بریزید

سلام گلم خوبم ممنونم  با توستر درست میکنم درجه ۱۸۰ اولش فقط المنت زیر رو روشن میکنم حدود نیم س ...

بعد برای خود کیک شیر اضافه کردی یا آب؟چقدر؟

تخم مرغ چند تا زدی چقد هم زدی؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
بعد برای خود کیک شیر اضافه کردی یا آب؟چقدر؟ تخم مرغ چند تا زدی چقد هم زدی؟

یه تا تخم مرغ رو هم زدم تا کف کرد بعدش نصف لیوان روغن مایع و یه لیوان شیر رو بهش اظافه کردمو هم زدم دوسه دقیقه 

و اخر آروم آروم پودر رو اظافه کردمو اروم هم زدم تا خوب مخلوط بشه 

قالب کیک رو چرب کردمو مواد کیک رو ریختم داخلش گذاشتم نیم ساعت المنت پایین روشن بود و بعد ده دقیقه المنت بالا وتمام