2777
2789

چی بگم الان میریزن رو سرم

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فقط لطفاً جوابم بده❤️ چی چیزی در موردم حس می‌کنی ؟ بنظرت چند سال دیگه ازدواج میکنم ممنون میشم جوا ...

حس میکنم دختر آروم دل مشغولی هستی 

خوشکلی ولی اعتماد به نفسش رو نداری

ازدواج انرژیش خیلی ضعیفه اطرافت ولی هست عدد 3برام میاد تا 3 وعده دیگه

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
حس میکنم دختر آروم دل مشغولی هستی  خوشکلی ولی اعتماد به نفسش رو نداری ازدواج انرژیش خیلی ضعیف ...

مثلاً تا ۳ سال دیگه ؟

گلم بنظرت برادرم زندگیش خوب میشه و عروسی می‌کنه یا طلاق میگیره؟

جوابمو میدی 

نه دیگه جواب کسی رو نمیدم

2790
2778
2791
2779
2792