2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی میاین بی زحمت

124 بازدید | 28 پست

بچه ها به نظرتون کدوم منطقه تهران جای آرومی برای زندگی هست؟؟؟

من و همسرم تهران هستیم ولی محلمون رو دوست نداریم خونمون رو تصمیم داریم بفروشیم که بچه دار هم شدیم اونجا محله بدی برای تربیت بچه نباشه منظورم مدرسه و ایناست که بچه های خوبی داشته باشه فرهنگشون بالا باشه کجارو پیشنهاد میکنین 

هایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیشه کلی گفت

بستگی به بودجه تون هم داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
حکیمیه تعریفش رو زیاد شنیدم

یک سری از شمالی ها زمین برنج و باغ پرتقال را می فروشند.

با زمین برنج یک آپارتمان می خرن تو حکیمیه 

باغ پرتقال هم تبدیل به شاسی بلند میشه.

باز تهرانی میره باغ و زمین را ویلا میکنه

ما چند بار خونمونو عوض کردی منطقه یک و دو و سه و چهار خونه داشتیم 

بنظرم نیاوران فرهنگ مناسبی دارن ولی همش سربالایی داره

منطقه سه سمت اختیاریه شمالی بهترین محله ای هست که میتونین خونه بگیرین تره بار و سوپری و لبنیاتی و مکانیک و گوشت فروشی و پلاستیک و عطاری و لوازم تحریر و کتابخونه و پارک و هرچی فکر کنین نزدیکتونه و فرهنگ مردمشون هم تقریبا متوسطه خیلی عالی نیست ولی ادما عیاش و بدی نیستن خوب و بد دارن

تا ۷ تومن میتونیم ولی خب اگه ببینیم به بودجمون نمی‌رسه خونه رو متراژ پایین تر میگیریم 

۷ تومن؟؟؟؟

من الان جنت آبادم ۷ تومن واسه اینجا هم خیییییلی کمه

باید خیلی بری پایین تر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
۷ تومن داریم ولی اگه لازم باز میزاریم روش 

با ۷ میلیارد فک نکنم جاهایی ک خانما گفتن بتونین بخرید 

بزن تو دیوار قیمت بیاد دستت

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠