2821
2789
عنوان

انگشتر +عکس

1282 بازدید | 84 پست

دخترا این دوتا قشنگن؟

از اون مدلی ک دوتا عکس گذاشتم بیشتز خوشم اومد

قیمتش حدودی چقد میشه؟ نگینلش هم جواهر باشه 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

نگینش هم جواهر باشه دوست ندارم فیک باشه

چقد میشه حدودا،

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

دومی

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دومی

اره منم دومی ک ازش دوتا عکس گذاشتم خیلی بیشتز دوست داشتم

قیمتش رو میدونی حدودا؟ یا نمیدونی حدودا چقد در میاد؟

نگینش هم جواهر باشه

جواهر خیلییی گرون در میاد 

نه در حد ۱ یا ۲ میلیوناا مثلا برو روز ۷۰ ۸۰ میلیون اونم فقط سنگش

چون یه طلاساز بهم گفت که تمام سنگ هایی که رو سرویس طلا ها هست یاقوت و زمرد های آزمایشگاهی هست  

🌙💜

من عکس اولی رو بیشتر پسندیدم  ولی باید انگشت هات خیلی ظریف باشن  تا به دستت بیاد

دستم این مدلیه

قیمت انگشتر دومی رو نمیدونی حدودا؟ نگینش جواهر باشه

من انگشترم حدودا این شکلیه ولی نگینش اصل نیست با پشت حلقه ای حدودا ۲۳ تومن گرفتم سنگ ها جدا حساب م ...

عکس میدی ببینم؟

پشت حلقه ای چیه؟

اره منم دومی ک ازش دوتا عکس گذاشتم خیلی بیشتز دوست داشتم قیمتش رو میدونی حدودا؟ یا نمیدونی حدودا چق ...

بستگی داره چند قیراط باشه جواهر آتشفشانی  باشه یا اتمی اتمی ارزون تر میشه ولی خب کسی نمیخره دیگه معمولا جواهرای سفید این مدلی برلیانن 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

جواهر خیلییی گرون در میاد  نه در حد ۱ یا ۲ میلیوناا مثلا برو روز ۷۰ ۸۰ میلیون اونم فقط سنگش چ ...

البته من بر حسب چیزی که میدونستم و اطلاع داشتم گفتم مطمئن نیستم بازم تحقیق کن وبپرس 

چون میکی جواهر میخوام واست مثال بزنم 

رفتیم سرویس طلا بخریم بعد یدونه دیدیم گفتیم الا یارو نهااایت میکه ۲۰۰ میلیون رفتیم تو یارو گفت ۱ میلیارد و خورده ای سر جی؟؟ سر اینکه سنگ هاش جواهره اصله

🌙💜

جواهر خیلییی گرون در میاد  نه در حد ۱ یا ۲ میلیوناا مثلا برو روز ۷۰ ۸۰ میلیون اونم فقط سنگش چ ...

اخه نمیخوام نگینش فیک باشه چون بخوام بفروشم نگینشو در میاره و ضرر میکنم

نگینش کوچولوعه 

بذار عکس بندازم میفرستم یه حلقه ظریف تر که پشت حلقه ی اصلی میاد

اها باشه عزیزم بفرست ییینم

واسه حلقه ازدواج میخای؟

اگه حلقس پیشنهاد میکنم ظریف‌تر انتخاب کن با برلیان اشکی طلا سفید