2777
2789
عنوان

سقط مکرر

571 بازدید | 20 پست

سه تا سقط داشتم طی دو سال،سقط اول فقط ساک تشکیل شد،سقط دوم شش هفته و چهار روز اتفاق افتاد و حتی ساک هم تشکیل نشد.بعد از اون ی سری آزمایشات انجام دادیم ک ب گفته دکتر من و همسرم کاملا سالمیم و میتونیم اقدام کنیم و فقط فولیک اسید d3و b6تجویز کردن.ماه اول اقدام باردار شدم ک بی بی چک چند روز زودتر از پریود مثبت شد اما روز بعد دوباره پریود و ...

اگه تجربه مشابهی دارید ممنون میشم کمک کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم باید ازمایش های مربوط به سقط مکرر را بدی ازمایش های ایمنی و انعقادی و حتی یه کاریوتایپ ازمایش تانل اسپرم شوهرت و اگه مشکلی نداشتید با صلاحدید پزشک به محص بارداری و در مواقعی قبل بارداری دارو تجویز میکنن نگران نباش دوست من سه تا سقط مثل تو داشت دفعه اخر به محض مثبت شدن انوکساپارین زد الان تو ماه هفت بارداریه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

عزیزم باید ازمایش های مربوط به سقط مکرر را بدی ازمایش های ایمنی و انعقادی و حتی یه کاریوتایپ ازمایش ...

مرسی مونا جون،راستش من ی سری آزمایشات انجام دادم ولی دقیقا نمیدونم چه مواردی رو بررسی کردن ک گفتن همه چی سالمه

حتما به پزشک معروف شهرتون برو که بلد باشن تو بارداری های پرخطر و سقط تجربه داشته باشن پیش دکتر زنان های معمولی یا نازایی بری اغلب ازمایس های تخصصی را نمیدن فوقش ویتامین دی و تیرویید و قند و و... حتما شوهرت هم ازمایش بده دوست من شوهرش ضعیف بود و نطفه هایی ضعیف تشکیل میشد اونم شوهرش را تقویت کرد و با یه کیت تخمک گداری فقط روزهای تخمک گذاریش رفت اقدام تا اسپرم زیاد ضعیف نشه در نهایت بهتره دفعه بعد به محص بارداری آمپول آنوکساپارین و قرص اسپرین مصرف کنید البته دکترتون باید بگه التماس دعا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

[QUOTE=43614551]حتما به پزشک معروف شهرتون برو که بلد باشن تو بارداری های پرخطر و سقط تجربه داشته باشن پیش دکتر زنان ...[آز اسپرم همسرم نرمال بود.ممنون از راهنماییهات عزیز دلم.محتاجم ب دعا

عزیزم این روند سقط شدن جنینهات نشون میده قطعا مشکلی هست و پزشکتون یا تخصص سقط مکرر نداشته یا کمکاری کرده و آزمایشهای تخصصی جهش ژنی و ایمنولوژی رو ازتون نخواسته. 

اگه تلگ رام دادی شماره تماست رو برای من تو پیغام خصوصی بفرست تا بگم تو گروه سقط مکرر ادت کنن. راه و روش زیاده. تو باید با چند نفر تبادل اطلاعات کنی تا به نتیجه مشخص برسی اینطوری نتیجه نمیگیری. ببین تو اون گروه از چه پزشکهایی جواب گرفتن روش درمانشون چی بوده هزینه ها و بقیه مسائل رو از نزدیک ببین

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم این روند سقط شدن جنینهات نشون میده قطعا مشکلی هست و پزشکتون یا تخصص سقط مکرر نداشته یا کمکاری ...

خیلی ممنونم ازت عزیز دلم،لطف میکنی.درخواست دوستی میدم لطفا اکسپت کن ک شماره رو بفرستم

عزیزم این روند سقط شدن جنینهات نشون میده قطعا مشکلی هست و پزشکتون یا تخصص سقط مکرر نداشته یا کمکاری ...

سلام منم دوبارسقط مکررداشتم  میشه منم عضوگروهتون کنین

ایشالا منم خیلی زود مادرمیشم یه دخترنازخوشگلوباهوش سالم  به دنیامیارم بغلش میکنم بوسش میکنم مال خودم میشه بگین ایشالا

سلام .اینجا کسی نیست من یه بچه دارم الان دو تا سقط داشتم یکی قبل تشکیل قلب یکی بعدش .ازمایشات لازم دادم ویروس cmv داشتم که گفتن باعث سقط تک گیر میشه نه مکرر.بارداری بعدی باید هپارین استفاده کنم حالا سوالم اینه منکه مشکل غلظت ندارم  اسپرین نمیشه استفاده کرد؟؟ اها قیمت هپارین چنده؟زن پسر خالم میگفت دونه ای 50 تومن خیلی زیاد میشه که نه ماه هر روز.  با ید بارداری رو پس به تعویق بندازم پس انداز کنم  

سلام .اینجا کسی نیست من یه بچه دارم الان دو تا سقط داشتم یکی قبل تشکیل قلب یکی بعدش .ازمایشات لازم د ...

عزیزم اینقد نیست،ماهیانه حدود 300_400تومن میشه.بعدم آمپول خیلی اثرش بیشتر از آسپرینه