من چندوقت پیش یه سردرد شدید گرفتم طوری که سرم تکون میخورد درد شدید میومد گریم درمیومد از درد رفتم پیش متخصص داخلی بهم کپسول ویتامین D3داد با دوتاداروی دیگه چندروز خوردم بهترشدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بی دلیل اینطور میشدی؟ من یه فشار بدی میاد تو سرم الانم بشدت سنگینه نمیتونم تکون بدم یمواقعی ...
من فقط همون یه بار اونطوری شدم کلا سابقه سردرد شدید هم نداشتم شبه قبلش یه استرس خیلی شدید گرفتم شاید اون باعثش شد ولی دکتر دارو وعکس نوشت من برای عکس نرفتم چون خوب شدم
سلام عزیزم ، راستش زیاد مطمئن نیستم براتون یه غم و ناراحتی زیادی میبینم دوطرفه ، هردو به هم کشش دارین یعنی نگاهتون به برگشته ، اما دررابطه با درست شدن واقعا نمیتونم چیزی بگم ، متاسفم عزیزم
درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
بیشتر وقتی ترس میاد تو وجودم اضطراب یهویی عصبی یا ناراحت باشم سرتم سوت میکشه دورتادورم میچرخه دیگه متوجه اطرافم نمیشم بعد اون یه فشار شدید میاد تو سرم هر چی خاطره بده هجوم میاره روم گاهی وقتا تعادل وایسادن هم ندارم میخورم زمین
نمیدونم اینا مال چین
جز پانیک حساب میشه؟
درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.