2777
2789
عنوان

سرگیجه شدید عصبی

296 بازدید | 20 پست

که یهو خاطرات بدم عین سکانس فیلم پشت سرهم میاد ذهنت تو موقعیتایی خاص

کسی اینجور بوده؟ با چی خوب شدین

سرگیجه معمولش معمولی نیس سرت سوت میکشه احساس سقوط داره

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

بگم حس ششمم میریزین سرم ولی اینجا راهنمایی بخوام ینفرم نمیاد 

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

من چندوقت پیش یه سردرد شدید گرفتم طوری که سرم تکون می‌خورد درد شدید میومد گریم درمیومد از درد رفتم پیش متخصص داخلی بهم کپسول ویتامین D3داد با دوتاداروی دیگه چندروز خوردم بهترشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندوقت پیش یه سردرد شدید گرفتم طوری که سرم تکون می‌خورد درد شدید میومد گریم درمیومد از درد رفتم پ ...

بی دلیل اینطور میشدی؟ 

من یه فشار بدی میاد تو سرم الانم بشدت سنگینه نمیتونم تکون بدم

یمواقعی انقدر شدید میشه که دو تا دستامو فشار میدم رو سرم و دلم میخواد جیغ بزنم 

بی دلیل اینطور میشدی؟  من یه فشار بدی میاد تو سرم الانم بشدت سنگینه نمیتونم تکون بدم یمواقعی ...

من فقط همون یه بار اونطوری شدم کلا سابقه سردرد شدید هم نداشتم شبه قبلش یه استرس خیلی شدید گرفتم شاید اون باعثش شد ولی دکتر دارو وعکس نوشت من برای عکس نرفتم چون خوب شدم 

سلام عزیزم خیلی حالم بده  اگ تونستی جواب بده دعات میکنم علی برمیگرده؟ درست میشیم؟

سلام عزیزم ، راستش زیاد مطمئن نیستم براتون یه غم و ناراحتی زیادی میبینم دوطرفه ، هردو به هم کشش دارین یعنی نگاهتون به برگشته ، اما دررابطه با درست شدن واقعا نمیتونم چیزی بگم ، متاسفم عزیزم

سلام میشه لطفا اینو بگی🙏🏻 به نظرت بختم بسته اس؟! کی ازدواج میکنم؟! 

سلام فکر نمیکنم بیشتر برات تنهایی میبینم حالا برا الانت هس یا کمی انتظار رو برات نشون میده برای زمانش ۴ اومد به ذهنم ، خیلی نزدیک نمیزنه ازدیدم

منم یه مدتی هست که اینطوری میشم حتی دو باری هم متاسفانه غش کردم ولی وقتشو ندارم. دکتر سعی میکنم باها ...

همین علائمای بالا هم داری؟؟ فشار شدید احگار یکی مغزتو گرفته فشار میده؟

سعی کن بری شما که میگی غش کردین مشکلتون خیلی جدیه

همین علائمای بالا هم داری؟؟ فشار شدید احگار یکی مغزتو گرفته فشار میده؟ سعی کن بری شما که میگی غش کر ...

اره.... بعضی وقتام حس‌میکنم تو‌سرم سوزن سوزن میزنن که تا مغزم میسوزه 

چی بگم حوصلش ندارم هرچی میخواد بشه بشه 

مینای گوش جا به جا نشده ؟؟

نمیدونم والا

گاهی بدون علتی اینجور میشم اما کمه 

بیشتر وقتی ترس میاد تو وجودم اضطراب یهویی عصبی یا ناراحت باشم سرتم سوت میکشه دورتادورم میچرخه دیگه متوجه اطرافم نمیشم بعد اون یه فشار شدید میاد تو سرم هر چی خاطره بده هجوم میاره روم گاهی وقتا تعادل وایسادن هم ندارم میخورم زمین

نمیدونم اینا مال چین 

جز پانیک حساب میشه؟

اره.... بعضی وقتام حس‌میکنم تو‌سرم سوزن سوزن میزنن که تا مغزم میسوزه  چی بگم حوصلش ندارم هرچی ...

دقیقا ..نمیدونم چیکار کنم خیلی بده

ن اینجوری نگو حتما برو ، بخاطر خودته عادت نمیکنی بدتر اذیت میشی