2777
2789
عنوان

حاملم😭😭😭

237 بازدید | 10 پست

بیبی چکم مثبت شد درست تو شرایطی ک تازه دو هفتس بخاطذ استرس شدید و حال بدم رفتم دکتر و دارو مصرف میکردم

من چجوری از پس حاملگی برام تورو خدا برام دعا کنید دیگه اون حال بهم دست نده استرس بره غذامو بخورم راحت باشم

تورو خدا برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت حامله ای انشالله بسلامتی بگذرونی و نی نیتو بغل کنی 

برای من دعا کن اختلافم باهمسرم حل بشه منم مادر بشم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

یه سوال دارم اگر اطلاعی دارید جواب بده 

من یه دوست دارم که 2بار بچش سقط شد بعد شوهرش شروع کرد به لاغر شدن عجیب بعد الان بارداره به نظرت لاغر کردن شوهرش مربوط به بچه دار شدنشون هس ؟؟؟؟؟؟,لطفا هرکی میدونه جواب بده🌹🌹🌹

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

ایشالا پا قدمش خوب باشه و کلا درمان شی

حالا یه چیزی بگم من از خیلی سال پیش پانیک دلشتم جوری که حالم بد میشد و باید میرفتم بیمارستان ولی شکر خدا بعد از دنیا اومدن دخترم کلا خوب شدم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز