2777
2789
عنوان

اینا چیه؟؟😰

193 بازدید | 11 پست

یه چیزی روی صورتم و شکم وبازوم دراومده ولی باجوش که هربار میزنم فرق داره.روی صورتم خوب شده ولی شکم و بازوم نه.

تروخدا اگه میدونید بگید چیه،ابله مرغون که نیس؟؟😭😭😭

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه ابله هس

هیچ علام خارش و اینا ندارم اخه

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

هووو چه جدی میگیری حالا یه چیزی هست خوب میشه دیگه😂

اخه اخر ماه قراره بریم عروسی و مسافرت🥲

جوش مجلسیه بابا🦦😂

نه رفتم دکتر ابله مرغون بودم😔

نه رفتم دکتر ابله مرغون بودم😔

جوش خیلی زیاد مجلسی🤡تهاجم...حمله

الهی بگرررردممممم😭🫂😂اشکالی نداره خاطره میشه👾💔😂

اخه ادم تو کل عمرش یه بار ابله میگیره چطوری انقدر دقیق بد موقع زدی😭😂💔هی میام جمعش کنم بدتر میشه🚶🏻‍♀️

ببین من هر موقع سررر موعد انقدر دقییق بد شانسی میارم میگم این دیگه حتتما قسمت بوده یه خیرتی توشه

مثلا رفته بودیم مشهد به عشق پارک ابی ببین دقییق تا رسیدیم هتل من پریود شدم تا روزی که برگردم خونه دقیقا خونمون که رسیدم قطع شد☠️💔فقط میخندیدم که چطوووری😭😂💔

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
جوش خیلی زیاد مجلسی🤡تهاجم...حمله الهی بگرررردممممم😭🫂😂اشکالی نداره خاطره میشه👾💔😂 اخه ادم تو ...

منم مجبورم بگیرم به قسمت،به قول تو منم خندم میگیره از اچل ماه شوق و ذوق داشتم برای اخر ماه 😔😂😂

نمیدونم شایدم خوب شدم تااون موقعه🙃

ای وای چقدر بد😂💔