تقریبا ۲ ماه پیش توی یه کانالی دیدم نوشته بود اگه این سه تا ذکر رو ۵ روز پشت سر هم ( آخر میذارم کدوما ) در طول روز بگین خبر های خوب میشنوین و اتفاق های خوبی براتون میوفته
گفتم بزار انجام بدم یا میشه یا نمیشه و ثوابش رو میبرم
انجام دادم و بعد از دو هفته چیزی هایی که انتظار نداشتیم اتفاق افتاد که مربوط به کار شوهرم بود
چند وقتی بود منتظر فروش بارِش بود ولی نمیشد و مشتری نبود بعد از گفتن این ذکر ها ۳ تا مشتری همزمان پیدا شد و به قیمت خیلی خوبی فروخت
از طرف دیگه از کار دیگش ( دو تا شغل داره ) که دوست نداشت اومد بیرون و یکماه توی یه جای دیگه کار میکرد و دوباره از اونکار هم اومد بیرون چون پول خوبی نداشت
پول فروش بار دقیقا به اندازه ای بود که میتونستیم یه نیسان خوب بخریم و یا خونمون رو بسازیم ( کار شوهرم جوریه که حتما باید نیسان داشته باشه یه نیسان مدل پایین هم داریم )
تصمیم گرفتیم یه نیسان مدل بالا و خوب بخریم تا شوهرم هم کارش تضمین بشه و هم تا سال آینده ایشالله خونمون رو میسازیم و تکمیل میشه ( اگه خدا بخواد از ۳ ماه دیگه شروع میکنیم ساختن رو )
الان بعد از گذشت ۲ ماه به طرز معجزه آسایی یه نیسان مدل بالا و خوب خریدیم و شوهرم کارش تضمین شده و خوبه
خواستم این حال خوبمو باهاتون در میون بزارم و بهتون بگم هیچوقت نا امید نشید مون خدا هوای بنده هاشو داره
این ذکر ها رو هم میزارم تا شاید زندگی خیلیا مثل ما زیر و رو بشه
سه تا ذکر معجزه گر زیر رو در طول ۵ روز متوالی بگین 👇
یا وهاب ۵۰ بار صبح گفته بشه
یا رحمان ۵۰ بار ظهر گفته بشه
یا رزاق ۵۰ بار شب گفته بشه
یادتون باشه ذکر های بالا رو به همین ترتیب و سر وقت انجام بدین تا نتیجه بده
اگه خواستین انجام بدین و فک میکنین یادتون میره هشدار یادآور بذارین من خودم گذاشتم تا یادم نره 😇