2821
2789
عنوان

ریزش مو شدید

93 بازدید | 7 پست

دست میکنم توی موهام حداقل ده تا نخ مو میاد پایین 

موقع شونه کردن ک شونم پر می‌کشه کف سرم خالی شده 

ولی نمی‌دونم چیکار کنم 

مزو و پی ار پی هم خیلیا دیدن اثر نداره لطفا بهم راهکار بدید 

تاپیکمو بخون عزیز ❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولله منم اینجورم ...گفتن بخاطر عمل بینی 

چون بیهوشی زدن ..دقیقن ۴ ماه بعد عمل بینی ریزشم شروع شد الانم دارم ..ینی الان ۴ پنج ماهه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

استارتر فکر‌ کنم تاپیک اشتباهی رفتی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اون تاپیکی رو بخون که لینکش داخل امضامه