2821
2789
عنوان

رشته

50 بازدید | 9 پست

نیاز به راهنماییتون دارم من این ماه انتخاب رشته دارم بین تجربی و رشته عکاسی موندم راستش خودم اصلا اصلا هیچ علاقه ای به تجربی ندارم ولی به اجبار مامانم چون میگه درست خوبه باید بری تجربی نمیدونم چی کار باید کنم 

خودم واقعا دلم میخواد برم ولی مامانم مخالفه همش هم میگه دنبال بهونه ای و اگه بری عکاسی من برات خرج نمیکنم و میخوای درس نخونی و....

لطفا کمکم کنید واقعا نمیدونم باید چی کار کنم میترسم برم تجربی و چون هیچ علاقه بهش ندارم به جایی نرسم و الکی عمرمو هدر کنم از اون طرفم باز میترسم برم عکاسی درامد نداشته باشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه عکاسی و کلا کارای هنری می‌تونی با کلاس و دوره های متنوعی ک این روزا هست و حتی کیفیت بالاتری نسبت ب مدرسه و دانشگاه دارن یا بگیری. و اگ بخوای تو این شغل‌ها مشغول بشی دیگه برا کسی مهم نیست مدرکشو داری یا نه ، مهم مهارت و بلد بودنه

آخه عکاسی و کلا کارای هنری می‌تونی با کلاس و دوره های متنوعی ک این روزا هست و حتی کیفیت بالاتری نسبت ...

میدونم اینو ولی من میگم اگر قراره چندسال دیگه برم عکاس بشم پس چه دلیلی داره که الان برم ی رشته دیگه بخونم و الکی پول و عمرمو هدر بدم خب تو همین رشته درس میخونم 

اگه میدونی ذهن و پشتکارت میکشه و اهل تلاشی بیا تجربی درغیر اینصورت فایده ای نداره ، بنظر من ک علاقه ...

همین دیگه من درسم خوبه ولی اصلا ادم این نیستم که بتونم تایم زیادی بره درس خوندن بزارم بره تجربی ام واقعا باید تلاش کنی و از همه چیت بزنی تا بتونی موفق بشی به خاطر همینم هست که دلم نمیخواد برم تجربی ولی مامانم گیر داده میگه نه باید بری

میدونم اینو ولی من میگم اگر قراره چندسال دیگه برم عکاس بشم پس چه دلیلی داره که الان برم ی رشته دیگه ...

چون منم وقتی دوران انتخاب رشته بودم همین فکر رو میکردم، من انیمیشن دوست داشتم ولی رفتم تجربی.  الان ب این نتیجه رسیدم ک با این اوضاع بد درآمدها بهتره آدم چندتا مهارت و حرفه بلد باشه . اگه تو رشته تجربی بجای خوبی برسی کی میگه هدر دادی عمرت رو. مگه بده مثلا هم به شغل بیمارستانی یا مطب برا خودت داشته باشی و در کنارش عکاس هم باشی. 

همین دیگه من درسم خوبه ولی اصلا ادم این نیستم که بتونم تایم زیادی بره درس خوندن بزارم بره تجربی ام و ...

کلا کسی نمیتونه کسیو مجبور ب کاری کنی و انتظار داشته باشه موفق باشه تو اون کار. اگه خودت ب این نتیجه رسیدی حرف مامانت درسته که بنظرم من درسته، گوش بده. اگ خودت ب این نتیجه نرسیدی راه خودتو برو. چون اجبار فایده ای نداره. آدم خودش باید ب درستی یا غلطی چیزی پی ببره

کلا کسی نمیتونه کسیو مجبور ب کاری کنی و انتظار داشته باشه موفق باشه تو اون کار. اگه خودت ب این نتیجه ...

باهات موافقم ولی سردرگمم نمیدونم چی درسته چی غلط بازم ممنونم از راهنماییت🫶