2777
2789
عنوان

گفت و گوی دو خواهر😀

342 بازدید | 20 پست

هر دو زیر ۷ سالن

بزرگه: باهات قهرم، باهات خواهر نیستم دیگه.

کوچکه: چرا؟

بزرگه: چون گفتی اسراییل رو دوست داری.  اسرائیل زشته کتک میزنه نباید دوسش داشته باشی

کوچکه: نهههه...منظورم اینه اسرائیل  بدجنسه من فلسطینو دوس دارم

بزرگه: باشه باهات خواهر میشم😂

خانم ها از همون بچگی با بچه هاتون یهود شناسی کار کنید بذارید کامل با حیله های مکارانه یهود آشنا بشن.

همونطور که قران گفته بیشترین دشمنی رو یهودی ها با مسلمان ها دارن پس باید کامل بچه ها رو آماده کنید.

نمیدونید این صهیونیسم های یهودی چه قدر زیر زیرکی دارن علیه ما کار میکنند حواسمون باشه 

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااینکه شوهرم مذهبیه و این بحثای سیاسی. مربوط میشه به شغلش اما هرگز قصد ندارم بچم تاوقتی تو عالمِ کودکانه ی خودشه بشینم راجب سیاست باهاش حرف بزنم بچه باید بشینه خاله بازی دکتر بازیشو بکنه چه به حرفای قلمبه سلمبه

بچه زیر ۷ سال چرا باید راجب  فلسطین و جنگ و اسراعیل بدونه  شما از اون اسرائیل هم ظالم ترید اون بچه  چه تصوری از این چیزا داره 😐

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
😐😐🚶‍♀️ عشق یاد می دیم نه تنفر

عشق به قوم صهیون که دارن فلسطینی ها رو قطعه قطعه میکنند؟

حیف بچه های کوچیک نیست مغزشون درگیر این اراجیف بشه...بچه باید بچگی کنه

خیلی هم بچگی می‌کنند در کنارش آگاهی هم کسب می‌کنند