2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
دقیقاااا ولی من چون حس نزدیکی بیشتری به امیلی برونته دارم برام خیلی دوست داشتنی تره وگرنه هرسه واقع ...

درست میگین✨️

راستی پدر این سه خواهر هم نویسنده بود درسته؟

چون ما توی خانواده امون یه نفر داریم اهل شعر بود و شعر میگفت و من و خواهرام هم  اندکی طبع شاعریی رو به ارث بردیم

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
با اسی بودم 😂🙏 چه رشته ای میخوای امسال بیاری؟

I am sorry 🤧😂

من کنکور زبان هستم 

ته دلم اما ناامیدم

من هدف پیچیده ای دارم راستش😅

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

I am sorry 🤧😂 من کنکور زبان هستم  ته دلم اما ناامیدم من هدف پیچیده ای دارم راستش😅

عزیزم امیدوارم موفق بشی🌹اصلا نا امید نباش. امیدوارم بهترین برات اتفاق بیوفته

بیدار شو ...
😅 دانشگاه؟ من فکر کردم واقعا۵۰ سالتونه یا هسن ارشد دارین میخونین.. ویلون بنظرم خیلی سخته، مثل ...

واقعا 🤦😂 

نخیر برا کارشناسی دارم میخونم ترم ۵ ام 

22 سالمه 

دقیقا 👏 ویولون خیلی ساز سختیه . البته اگه علاقه باشه سختی در کار نیست .

از خواننده ها و نوازنده های جوان و جدید و به اصطلاح موسیقی امروزی خیلیا هستن که درجه یکن . و من سعی کردم بیشتر قدیمی ها رو بگم وگرنه مگه میشه از چاوشی گوش نداد ..! 

یا از شادمهر ، معین ، هایده ، حمیرا ،قربانی ،معتمدی ،همایون،اصفهانی ، و امروزی تر و بشدت مورد علاقه ام حمید هیراد .

💐☘️

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

واقعا 😃 پس شما هم نایتلی رو دوست دارین . بهترین بازیگر زن  هستش

بله خیلی زیاد 

موافقم واقعا، هرفیلمی بازی کردن رو چندین بار به خاطر بازی خوب ایشون دیدم 

خیلی خوب حس رو به مخاطب و بیننده انتقال میدن

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
درست میگین✨️ راستی پدر این سه خواهر هم نویسنده بود درسته؟ چون ما توی خانواده امون یه نفر داریم اهل ...

نه تا اونجایی که من راجع به زندگی نامشون خوندم چنین چیزی نوشته نشده 

استعداد خواهرا هم به لطف امیلی برونته شکوفا شده 

ولی برادرشون شعر میگفته فکر می کنم

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
واقعا 🤦😂  نخیر برا کارشناسی دارم میخونم ترم ۵ ام  22 سالمه  دقیقا 👏 ویولون خیلی ...

اهااا🫠😂

موفق باشید

دقیقا اگه هدف مورد نظر باشه اسون تره

اما اگه برا سرمرگی خودت باشه یکم پایبند به یادگیریش 

سخته...

همشون که گفتید مورد علاقه ام هستن البته

بجز هیراد.😁

نه تا اونجایی که من راجع به زندگی نامشون خوندم چنین چیزی نوشته نشده  استعداد خواهرا هم به لطف ...

بله میدونم استعدادشون به لطف امیلی بود

اما یجا خوندم انگار یکی بود توی

خانوادشون، که بله برادرشان شاعر بوده.

😅😅👌👌 ☘️ صدای یکیش خیلی خوبه ببینم میتونم کشف کنم کدومه 😅

صدا همشون خوبه 🥲💜

کمک خواستی بگو 

فقط موزیکشو گوش میدی یا موزیک ویدئو شونم میبینی

اگه عکسش تو کنسرتو برام بفرستی میگمت

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

بله خیلی زیاد  موافقم واقعا، هرفیلمی بازی کردن رو چندین بار به خاطر بازی خوب ایشون دیدم  ...

چه عالی 

درسته 

پس هم سلیقه ایم .

مخصوصا فیلم  غرور تعصب ، تاوان ، مثل بکام کات دار بزن و....

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟