2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
حتما اسکرین شات گرفتم یادم بمونه (نمیدونم چه جمله ای برای بزرگی بهتوون بکار ببرم اما پیشنهادم اینه ...

😉

دقیقا 👏 

نمی دونم تو این چند ماه اخیر کاری منتشر کرده یا نه چون تو پلتفرم اینستاگرام ایشون رو دنبال داشتم و مدتیه که اینستاگرام رو پاک کردم . ولی کارهای ارزشمندی دارن . چند نفر دیگه هم هستن علاقه داشتین معرفی میکنم .

همین که هنر دوست هستین و پیگیر خودش نشون دهنده همین موضوعه 👏

بنده هم گیتار کار میکنم در کنارش برای دل خودم😅 سه تار ، دف ، باغلاما و... هم  هستش.

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گروه جالبی بنظر میرسن  هرچند هیپ هاپی نیستم ، دمشون گرم 😉  از این به بعد بیشتر ازشون گو ...

نظرتون خوش حالم کرد

عه جدی؟ برعکس من😅 در ضمن سبک‌ شون که فقط هیپ هاپ نیست 

ژانر موسیقی شون پاپ ، کی-پاپ ، هیپ هاپ ، ئی دی ام و آراند بی  

به آهنگ هاشون فقط به چشم موسیقی نگاه نکنید واقعا مفهوم های بزرگی دارن و اگه معنی شون هم بدونید خیلی به زندگیتون کمک می کنه

راجب اعضا BTS هم چیزی می دونید؟👀

توی کیپاپ کره جنونی رقص یکی از عناصر اصلی موسیقی شون هست

راستی شعار این گروه اینه که عاشق خودت باشی و خیلی تو این موضوع به ما آرمی ها کمک کرد

آره حتما گوش بدید شاید آرمی شدید 🚶‍♀️👀

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

در آینده ایشالله پیدا میکنه یکی از ارزوهام دیدن ازدباجشونه🥹🤌🏻

😐😂

تو خیلی خاصی 

آخه خیلی از آرمیا حتی اگه یه عکس فیک دختر کنار اعضا ببینن خودشونو جر میدن 

ولی واقعا منم مث تو اینجور نیستم 👀💜

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

نظرتون خوش حالم کرد عه جدی؟ برعکس من😅 در ضمن سبک‌ شون که فقط هیپ هاپ نیست  ژانر موسیقی شون پ ...

اعضاشون زیاد اطلاع ندارم ولی راجبشون میخونم 

جی هوپ و V  جالبترن 😅😅

دیروز زدم از آهنگاشون گوش بدم ولی متاسفانه داداشم جز اون افرادی بود که میشناختشون و ازشون بدش میمود☹️ 

بیشعور نمیزاشت منم گوش بدم می‌گفت با روحیات تو سازگار نیستن اینا 🤔😂

برم باز گوش بدم ازشون 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

اعضاشون زیاد اطلاع ندارم ولی راجبشون میخونم  جی هوپ و V  جالبترن 😅😅 دیروز زدم ...

ایشالا که بیشتر میشناسی حالا 🥲💜

هفت نفرن البته الان سربازی ان

وای من ذوق 🥹😂😂 چه فوری اسم استیجشون رو میگه 

اسم جیهوپ  جونگ هو سوک 

اسم وی.  کیم ته هیونگ

داداشتو تحویل من میدی ؟😐🚶‍♀️

آره آره حتما گوش بده

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

اعضاشون زیاد اطلاع ندارم ولی راجبشون میخونم  جی هوپ و V  جالبترن 😅😅 دیروز زدم ...

البته اینم بگم توی کشور ما به خاطر خیلی از مسائل چرت و پرت راجبشون زیاده سعی کن همه چیو باور نکنی

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

😉 دقیقا 👏  نمی دونم تو این چند ماه اخیر کاری منتشر کرده یا نه چون تو پلتفرم اینستاگرام ایشو ...

اول فکر کردم مرحوم بتهوون رو میگید اینستا دنبال میکنید😂

ریباک بنظر من خیلی کم لطفی در حقش شده  

البته خاصیت دنیا همین اونای که باید محبوب تر و مشهور تر باشن گمنام ترن 

حتما اسمشون رو بگید خوشحال میشم

امیدوارم روزی برسه که دانشم گسترده تر بشه و

خودمم یکی از محبوبای سینما بشم✨️

به به خوشبحالتون🤌🏻✨️

من عاشق گیتارم اما بیشتر دوس دارم ویولن رو یاد بگیرم

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
😐😂 تو خیلی خاصی  آخه خیلی از آرمیا حتی اگه یه عکس فیک دختر کنار اعضا ببینن خودشونو جر میدن& ...

من کلا خاصم به دلایل مختلف😂💚

نه بابااا من  اینقدر ذوق میکنم ببینم پارتنر دارن🥹

باور کن اونام آدمن یسری ارمیا الکی جبهه میگیرین

به این موضوع

چراا؟من مثلا وقتی شنیدم جیسو قرار میذاره اینقدر خوشحال شدم

یا جنی

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
@fojoshi   اشتباه گرفتی اگه فکر میکنی درست میگی زرتی قفل نکن تا جوابتو بگیری شده پیگیری میک ...

خودت بودی،دوست دارم قفل میکنم درست بحرف بیشعور،پیگیری کن😂😂فدای سرم انگار چه چیز مهمی،بچه سال البته از کاربریت مشخصه ۱۴ ساله ای:)😂دیگه ام نوتیفاتو باز نمیکنم هرچقدر دوست داری تگ کن ریپ بزن

چی شده ؟ سر چی آخه؟

نمیدونم واقعا 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨