2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
پس برای خیلی سال پیشه 😅😂 حتما میزارمش تو الویت

حتما اینکارو کنید✨️

نه من ۱۹ سالمه الان

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما  یجوری گفتین فکر کردم الان ۳۰ سالتونه 😅😊

اها گفتم برا خیلی وقت پیشه؟

...🤦🏻‍♀️😂

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
🤣🤣🤦 نه گفتین وقتی 18 سالم بود . من بد برداشت مردم 😅

اهااا😂🤦🏻‍♀️

یسوال من راستش به فوتبال خیلی علاقه دارم

و سرگرمی مورد علاقمه تقریبا 

منتها بیشتر راجع به فوتبال داخلی اطلاعات دارم تا خارجی 

میشه بگید چجوری میتونم این اطلاعاتم رو بیشتر کنم را جع بهشون

یکی از کتابایی که خیلی دوست ش داشتم ، کیمیاگر بود 

چند بار خوندمش 

اما متاسفانه خیلی سانسور کردن ، 

مخصوصا این کتابی که من دارمش ، خیلی سانسور داره حتی چند صفحه ش سفیده 

نمیدونم از کجا پیدا کنم که حداقل کمتر سانسور داشته باشه

یا کتاب ورونیکا می‌خواهد بمیرد 

هم اونم سانسور داره 😂

اهااا😂🤦🏻‍♀️ یسوال من راستش به فوتبال خیلی علاقه دارم و سرگرمی مورد علاقمه تقریبا  منتها ب ...

😅

چه خوب که فوتبالی هستین .

من اتفاقا برعکس شما هستم 

بنظرم فوتبال ایرانم مثل سینماش هست😅

خب خیلی جاها هستش که بنظرم مهم‌ترینش دنبال کردن بازی ها و سایت ورزش سه و فوتبالی هستش . 

درضمن میتونید تو نت درباره تیم ها و بازیکنانش بخونید

درباره مربی ها جام هاشون . 

و.... 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یکی از کتابایی که خیلی دوست ش داشتم ، کیمیاگر بود  چند بار خوندمش  اما متاسفانه خیلی ...

فقط اونجایی که گفتین چند صفحه اش سفیده 😂🤣🤣🤣 ترکیدم از خنده 

مثل سانسور کردن فیلم ها توسط صدا و سیماست .

ببیند متاسفانه الان همه انتشارات سانسور می‌کنند .

باید بگردین نسخه قدیمیش رو پیدا کنید .

تا چند هفته پیش کتاب غرور و تعصب نسخه بدون سانسورش بود چند روز پیش دیدم جمش کردن😷

نه واقعا خوشم اومد  80 درصد بارسایی ها اینایی که میدونی و میگی رو نمی‌دونن و فقط به ظاهر با ...

نمی دونم شما با کدوم آدمای فوتبالی روبه رو شدید ولی اکثر بارسایی ها از اینایی ک گفتم آگاهن آره قبول دارم خیلی از آدما فقط فوتبال می بینن ولی نمی فهمنش و درکش نمی کنن

چیزایی که گفتم بله فقط مختص بارسا بود نه تنها رئال نداره بلکه هیچ باشگاهی نداره می دونین هر شاهکاری یه کپی بی ارزش داره بقیه باشگاه ها حتی کپی بی ارزش چیزایی ک من گفتم رو ندارن 

شما به عنوان یه رئالی کی تا حالا جلوی سیاست موندید هیچ وقت این طور نبوده تاریخ شاهده اتفاقا سیاست و ژنرال فرانکو و حکومتش توی اسپانیا همیشه هم دست و پشت رئال بودن 

به جرعت می تونم بگم لاماسیا فقط برای بارساست حتی رئال یه آکادمی خوب هم نداشته که بخوایم بگیم اونا باشگاه سازنده ای بودن همیشه این رئال بوده که با خرید ستاره ها به موفقیت رسیدن

ولی اینو حتی شما هم نمی تونید انکار کنید که کسی بتونه در برابر سازندگی و آکادمی و لاماسیای بارسلونا به پای ما برسه

از مسی گرفته تا ژاوی پپ گواردیولا  میکل آرتتا اینیستا  پیکه روبرتو بوسکتس پویول آلبا و حتی همین بارسایی های الان مثل 

یامال که همه به عنوان ستاره ی جدید دنیای فوتبال می شناسنش همه و همه از لاماسیا بودن ولی شما یه مثال از سازندگی رئال بزنید 

اینایی که گفتید که همش از جام بود بازم اون حرف من شد! 

بله کسی نمی تونه رونالدو رو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ بعد از مسی انکار کنه 

ولی حتی رونالدو هم وقتی به رئال اومد که اتفاقا دیگه بازیکن معروف و بزرگی بود و اول توی منچستریونایتد مطرح شد بعد به رئال اومد و می تونم به جرعت بگم رئال نقش خاصی توی پیشرفتش نداشت

البته ببخشید انقدر نوشتم هر وقت بحث فوتبال میشه من همینم متاسفانه 🥲🤦‍♀️

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

نه واقعا خوشم اومد  80 درصد بارسایی ها اینایی که میدونی و میگی رو نمی‌دونن و فقط به ظاهر با ...

البته با اینم مخالفم که خیلی از بازیکنا با استعدادن 😂🫠

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

نمی دونم شما با کدوم آدمای فوتبالی روبه رو شدید ولی اکثر بارسایی ها از اینایی ک گفتم آگاهن آره قبول ...

خواهش میکنم 😅

خیلی دوست دارم ینفر مثل شما باشه فقط باهاش در مورد فوتبال و سینما و... بحث و گفتگو کنم .از این بابت ازتون تشکر میکنم 

واقعا آفرین به شما 👏

جریان لاماسیا رو قبول دارم و نه من نه کس دیگه ای انکارش نمیکنه .

با اینکه عاشق کریس هستم ولی همیشه بازی های مسی و حتی بارسا رو تا الان دنبال کردم و میکنم .بنظرم تکنیک و استعدادی که مسی داره رو دیگه هیچوقت از کسی نمی‌بینیم . 

شما توپ طلا هایی که مسی تو چند سال اخیر گرفته رو حقش میدونید ؟من که اینطور فکر نمیکنم 

رونالدو بعد از مسی 🤔😅 بنظرم نباید مقایسشون کنیم برای هر دوشون ارزش قائلم ولی علاقه ام به کریس بیشتره 

خیلی چیزای دیگه راجب بارسا و ... هستش که میتونیم ساعت ها گفتگو کنیم . 

من اعلام شکست میکنم ( البته خودمو میگما نه رئال یا کس دیگه ای )

چون با مامانم دعوام شده حال و حوصله خوشی ندارم 

خواهش میکنم 😅 خیلی دوست دارم ینفر مثل شما باشه فقط باهاش در مورد فوتبال و سینما و... بحث و گفتگو ک ...

چه خوب پس 🥲✨️

من فقط اون توپ طلای ۲۰۲۱ مسی رو با اینکه عاشقشم حق لوا می دونم 👀🚶‍♀️

که خود مسی هم گفته اون توپ طلا برای لواندوفسکی هست

ولی واقعا دیگه بقیه رو لیاقت تمام داشته 

اع پس دیگه اذیتتون نمیکنم 🙂🥲

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야