نمی دونم شما با کدوم آدمای فوتبالی روبه رو شدید ولی اکثر بارسایی ها از اینایی ک گفتم آگاهن آره قبول دارم خیلی از آدما فقط فوتبال می بینن ولی نمی فهمنش و درکش نمی کنن
چیزایی که گفتم بله فقط مختص بارسا بود نه تنها رئال نداره بلکه هیچ باشگاهی نداره می دونین هر شاهکاری یه کپی بی ارزش داره بقیه باشگاه ها حتی کپی بی ارزش چیزایی ک من گفتم رو ندارن
شما به عنوان یه رئالی کی تا حالا جلوی سیاست موندید هیچ وقت این طور نبوده تاریخ شاهده اتفاقا سیاست و ژنرال فرانکو و حکومتش توی اسپانیا همیشه هم دست و پشت رئال بودن
به جرعت می تونم بگم لاماسیا فقط برای بارساست حتی رئال یه آکادمی خوب هم نداشته که بخوایم بگیم اونا باشگاه سازنده ای بودن همیشه این رئال بوده که با خرید ستاره ها به موفقیت رسیدن
ولی اینو حتی شما هم نمی تونید انکار کنید که کسی بتونه در برابر سازندگی و آکادمی و لاماسیای بارسلونا به پای ما برسه
از مسی گرفته تا ژاوی پپ گواردیولا میکل آرتتا اینیستا پیکه روبرتو بوسکتس پویول آلبا و حتی همین بارسایی های الان مثل
یامال که همه به عنوان ستاره ی جدید دنیای فوتبال می شناسنش همه و همه از لاماسیا بودن ولی شما یه مثال از سازندگی رئال بزنید
اینایی که گفتید که همش از جام بود بازم اون حرف من شد!
بله کسی نمی تونه رونالدو رو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ بعد از مسی انکار کنه
ولی حتی رونالدو هم وقتی به رئال اومد که اتفاقا دیگه بازیکن معروف و بزرگی بود و اول توی منچستریونایتد مطرح شد بعد به رئال اومد و می تونم به جرعت بگم رئال نقش خاصی توی پیشرفتش نداشت
البته ببخشید انقدر نوشتم هر وقت بحث فوتبال میشه من همینم متاسفانه 🥲🤦♀️