2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
تعصب .😅 خب همه یجورایی به تیم و... خودشون تعصب دارن.  ولی بدون جناح گیری نمیشه آنچلوتی رو بزر ...

تاریخ فوتبال رو عوض کرد ؟😐😂😂

اینو همه می دونن پپ بهترین تاریخه :/

جالبه ولی به نظرم چیزی اضافه نکرده کدوم استراتژی رو به فوتبال اورد ک قبلش نبود ‌؟

هوادارای رئال همه همینن تنها چیزی که بهش توجه کردن جام بوده اصن خیلیاتون فقط به خاطر جام طرفدار این تیم هستین

بی خیال نه من تو رو قانع میکنم نه تو منو پس ادامه نمی دم

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

تاریخ فوتبال رو عوض کرد ؟😐😂😂 اینو همه می دونن پپ بهترین تاریخه :/ جالبه ولی به نظرم چیزی اضا ...

یه سوال ،میشه بگین طرفدار کدوم تیم هستی؟ 😅

نه واقعا اینجوری که میگی نیست . 

با اینکه رئالی هستم همونطور که گفتم برا پپ ارزش قائلم .

چی بگم والا 😂

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥴 میدونستم 😂🖐️ ولی دمت گرم خیلی فوتبالی هستی از یه بارسایی بعیده🥱

منظورت اینه از یه بارسایی بعیده ک انقدر فوتبالی باشه ؟

ما نشون دادیم فرا تر از یه باشگاه ینی چی

ما با کرایف نشون دادیم ک فوتبال از سیاست قوی تره 

ما با لاماسیا نشون دادیم ساختن ینی چی 

باشگاه ما وجود مسی نشون داد عشق ینی چی نابغه بودن ینی چی اینکه تسخیر کردن همه چی فقط با مسی ینی چی

یادت نره ولی این بارسا بود ک نشون داد تو اون بازی با پاریس 

برگشتن و کامبک زدن ینی چی 

و...

بعدش میگی بعیده؟

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

منظورت اینه از یه بارسایی بعیده ک انقدر فوتبالی باشه ؟ ما نشون دادیم فرا تر از یه باشگاه ینی چی ما ...

نه واقعا خوشم اومد 

80 درصد بارسایی ها اینایی که میدونی و میگی رو نمی‌دونن و فقط به ظاهر بارسایین .‌نه فقط بارسایی ها بلکه اکثر طرفدارها 

یعنی اینا مختص بارسلونا هستش و ما نداریم 😅؟

14 قهرمانی لیگ قهرمانان . 5 قهرمانی جام باشگاه های جهان . بهترین تیم جهان قرن بیستم  و.....که نیاز به توضیح من نیستش .

و برای نمونه : کریس رو هم قطعا میشناسید . کسی که بر خلاف خیلی از بازیکنا که استعداد ذاتی دارن . تلاش و پشتکارش باعث شد بشه نماد و الگوی خیلی از بازیکنان جهان نه تنها در فوتبال بلکه تو همه زمینه ها .

واقعا 😅  پروین هم شاعر بزرگیه  از خلیل جوادی هم بخونید هم رباعیاتش و هم طنزاش خوبن  ...

نشنیدم تا حالا اسمشونو چه نسبتی باهاتون دارن

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

[QUOTE=338387702]واقعا 😅 خب برام جالب شد که حتما یه نگاهی بهش بندازم چشم اگه تونستم گیرش بیارم میخونم اینجا میگم  ....[/QUOTE

(البته اینم وقتی۱۸ سالم بود نگاه ش کرده بودم)

مرسی  بی صبرانه منتظرم 😅🤦🏻‍♀️

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
خب من فنش نیستم:/

یعنی اگه از کسی چیزی ،ببینی،بخونی

یعنی فنشی؟

احتمالا خوشت نمیاد ازش

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
[QUOTE=338387702]واقعا 😅 خب برام جالب شد که حتما یه نگاهی بهش بندازم چشم اگه تونستم گیرش بیارم میخو ...

پس برای خیلی سال پیشه 😅😂

حتما میزارمش تو الویت

ایشون بیشتر طنز پردازن برادر دامادمون هستن 

الان حال و روزم به شعر طنز نمیخوره ولی میخونم👌

زنده باشن

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم