2789
عنوان

طلاق تو عقد

370 بازدید | 34 پست

دلم خیلی گرفته کسی خست حرف بزنیم

نامزدم ثبات شخصیتی نداره باید جدا شیم اونم کلی فحشم داده و گفته نمیخوادم هیچ حرمتی نمونده بینمون ولی گاهی وقتا که یاد روزای خوبمون میوفتم دلم میگیره دلم نمیخواد جدا شم با اینکه اونم دیگه این زندگیو نمیخواد

بگو

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو

دو ماهه به مشکل خوردیم نامزدم همه مدل بی احترامی به خودمو خانوادم کرده رفتیم خونشون برا اشتی بدتر بی احترامی کرد بعد زنگ زد گفت بیا بریم زندگی کنیم ولی قید خانوادتو بزن گفتم نه گفت پس نمیخوامت مهرمو اجرا گذاشتم یبار میگه مخریتو میدم بیا بریم زندگی کنیم یبار میگه ببخش طلاقت بدم هربار حرف جدید میزنه توهین میکنه و...

جهیزیمم چیده بودم دلم میسوزه برا خونم و وسایلم که بدون استفاده باید جمعش کنم😔

هنوز تصمیم نگرفتی ؟😐 برو پیش روانشناس بهت کمک می‌کنه 

تصمیم گرفتم راهی جز جدایی نداریم منم بخوام اون دیگه نمیخواد همه حرمتا ریخته شده ولی خودم هنوز کنار نیومدم با جدایی

اگه قابل ترمیم هست که جدایی برای اخرین مذحله باشه ولی تکه میدونی رفتارش قابل تغییر نیس خودتو خسته نک ...

قابل ترمیم نیست چون نمیخواد و خودشو بدون هیچگونه تقصیری میدونه

تصمیم گرفتم راهی جز جدایی نداریم منم بخوام اون دیگه نمیخواد همه حرمتا ریخته شده ولی خودم هنوز کنار ن ...

کنار میای 

اولش فکر می‌کنی نمیتونی یجایی دیگه میپذیری 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
دو ماهه به مشکل خوردیم نامزدم همه مدل بی احترامی به خودمو خانوادم کرده رفتیم خونشون برا اشتی بدتر بی ...

خودت ببین جا داره ببخشی و یه فرصت بدی یا نه ؟

من از کجا بدونم خونوادت بی تربیتن یا اونا ؟

قضاوتش با خودته که بودی و هسی

بحث یه عمره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خودت ببین جا داره ببخشی و یه فرصت بدی یا نه ؟ من از کجا بدونم خونوادت بی تربیتن یا اونا ؟ قضا ...

فحشای کمر به پایی به من داده 

حتی نمیخواد فرصت بدم و ببخشم برام شرط و شروط هم گذاشته دوماهه خونمو کرده تو شیشه فقط خدا میدونه چی کشیدم 

فحشای کمر به پایی به من داده  حتی نمیخواد فرصت بدم و ببخشم برام شرط و شروط هم گذاشته دوماهه خو ...

اونوقت بابت چی بلا تکلیفی ؟