2777
2789
عنوان

دوست پسرم گوشیم رو چک کرد

518 بازدید | 20 پست

اصلا باورم نمیشه که همچین کاری کرد دیروز اینا باهاش رفتم بیرون رفتم دستشویی وقتی برگشتم دیدم گوشیم دستشه داره دایرکتام رو چک میکنه امروز فهمیدم مثل اینکه یکی دوتا از دوستامم ریمو و انفالو کرده با چند تا پسر دیگه بدون اینکه به من چیزی بگه من الان چطوری برم اونا رو دوباره  فالوو کنم اخه مگه من به کسایی که فالوو داره کاری داشتم که این اینطوری میکنه نمیدونم واقعا چی بگم بهش اینکاراش یعنی چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با این آدم بد دل و شکاک موندی آخه؟ 

اون اگه بهت اعتماد داشت که اصلاً این کارا رو نمی‌کرد  توی حریم خصوصی تو سرک نمی‌کشید

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

گوشیتو چرا میدی بهش؟  اصلا دوست پسر صلاحیت اینو نداره ک بخواد در مورد مسایل شخصی ما نظر بده

رو میز بود رفتم وقتی برگشتم دیدم دستشه 

با این مشکلی ندارم که گوشیم دستش باشه ولی اینکه میره پیامم رو چک میکنه خیلی اعصابم رو خورد کرده

خب اخه مگه من چیکار کردم که میاد چک میکنه

من قبلا مخصوصا وقتی سنم کم بود فکر میکرد چیکار میکنم میگرفت یهو میکشید از دستم هرچی دنبالش میدوییدم میپریدم بالا ازش بگیرم نمیداد بعدم ک یکی دوبار با کسی چت کردم بهش گفتم هی چک میکرد و زنگ زد ب پسره ولب وقتی فهمید وقتی گاری میکنم خودم لو میدم دیگ نگانمیکنه

💕🌸☘️🌹

چرا با این آدم بد دل و شکاک موندی آخه؟  اون اگه بهت اعتماد داشت که اصلاً این کارا رو نمی‌کرد & ...

اولین بار بود که همچین کاری میکنه نمیدونم واقعا چرا  اینطوری کرد 

من قبلا مخصوصا وقتی سنم کم بود فکر میکرد چیکار میکنم میگرفت یهو میکشید از دستم هرچی دنبالش میدوییدم ...

اوه نه دیگه این در این حد نبود منم واقعا کاری نمیکنم که بخوام نگران باشم میبینه یا نه