2777
2789
عنوان

با ادم های...

81 بازدید | 15 پست

حسود تو زندگیتون چجوری رفتار میکنین

من چند روزی میشه دختر دایی مو زیر نظر گرفتم پیشش چیزی بگم اونم دقیقا همون چیزی و میگه 

مثلا میگه از چه تیپ پسری خوشت میاد بهش گفتم هفته بعد دقیقا همون حرف منو به خودم برگردوند که خیلی دوست دارم فلان پسر با همچین مشخصاتی بیاد سمتم 

هر کاری من میکنم اونم تکرار میشه 

بعد پسر میبینه رفتارش فرق میکنه موقع پیام دادن سرشو میاره تو گوشیم که ببینه به کی پیام میدم 

به نظرتون چجوری رفتار کنم تازه اینا نصف چیزاییه که توضیح دادم

این اسمش تقلید حسودی نیس

منم دارم کنارم همچین کسی رو

اما اونا معتقدن من ازشون تقلید میکنم😂🤦🏻‍♀️

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوری کن ازش  نظرات و تصمیماتتو بهش نگو

نمیگم  اصلا ولی زیر نظرش گرفتم میخواستم ببینم چی میگه 

من بخاطر گوشیم که انتن نداره مجبورم یه گوشی دیگه داشته باشم برای خودش رفت ایفون گرفت بهش گفتم چرا دوتا گوشی داری به جای دوتا گوشی یدونه گوشیش بکن بهم میگه چرا تو دوتا داری😐

این اسمش تقلید حسودی نیس منم دارم کنارم همچین کسی رو اما اونا معتقدن من ازشون تقلید میکنم😂🤦🏻‍♀️

خیلی حس رو مخیه باور کن 

بدم میاد از این کار

من ۲سال تنها زندگی کردم بهم میگه دوست دارم خونه بگیرم تنها باشم 

مامانم پیشش گفت که باشگاه میرم بهم میگه میخوام برم فلان جا باشگاه😐

من معماری میخونم هفته پیش میگه ی تست دادم توش برام معمار افتاد ای کاش معماری میخوندم 

تو یه دانشگاه هستیم داشت گوشی پسره رو نگاه میکرد ببینه به کی پی ام میده کی براش چیزی فرستاده بعد بلند میگفت عه دختره برای پسره عکس فرستاد داشت گریه میکرد یعنی من 😐اینجوری شد بودم یدفعه 

خیلی حس رو مخیه باور کن  بدم میاد از این کار من ۲سال تنها زندگی کردم بهم میگه دوست دارم خونه ...

درکت میکنم شاید بقیه بگن فلان اینا اما

من طرف اینجوری که بخدا سلیقه موسیقی اش هم شده

مثل من 

مشکلی

کلی ندارم بااین اصلا ،اما وقتی میاد میگه سلیقه تو مزخرفه فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن خندم میگیره، میگم منم همینا گوش میدم و میبینم میگه خب تو از من یاد گرفتی😂

تنها راهی که میمونه نگفتن چیزی بهشون منم اینکار رو میکنم

همین،کم کم حذفش کن از زندگیت

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
من معماری میخونم هفته پیش میگه ی تست دادم توش برام معمار افتاد ای کاش معماری میخوندم  تو یه دا ...

اسی یه سوال

گفتی خودت تنها خونه داشتی خانواده ات کمکت کردن

یا خودت سرکار میرفتی اینا

چون منم اجتمالا برم تنها یه شهره دیگه زندگی کنم اما خب هزینه های خونه زیاده

موندم چیکار کنم

درکت میکنم شاید بقیه بگن فلان اینا اما من طرف اینجوری که بخدا سلیقه موسیقی اش هم شده مثل من  ...

😑😑

پدر بزرگم یکم اخلاقش تند  دیشب دعوام کرد دیدم زنداییم با دختر داییم دارن با لبخند بهم نگاه میکنن😐😕

اسی یه سوال گفتی خودت تنها خونه داشتی خانواده ات کمکت کردن یا خودت سرکار میرفتی اینا چون منم اجتم ...

من خودم از. ۱۶ سالگی کار کردم  با کمک خانواده ام ولی مامانم همش پیشم بود من دیگه نتونستم تنها بمونم دیگه رفتم خونه خودمون هیچی پیش خانواده زندگی کردن نمیشه

😑😑 پدر بزرگم یکم اخلاقش تند  دیشب دعوام کرد دیدم زنداییم با دختر داییم دارن با لبخند بهم نگا ...

کات فور اور

من خودم از. ۱۶ سالگی کار کردم  با کمک خانواده ام ولی مامانم همش پیشم بود من دیگه نتونستم تنها ب ...

میدونم اما بخاطر رشته ام مجبورم

پاسیون جای خوبیه؟

خیلیا میگن پاسیون برو

میدونم اما بخاطر رشته ام مجبورم پاسیون جای خوبیه؟ خیلیا میگن پاسیون برو

خوبیش اینکه تنها نیستی ولی اونم مشکلات خودشو داره که اتاقت چند نفره باشه کسی که هم اتاقیت باشه خوب باشه یا نه 

ولی پول اب برق گاز نمیدی فقط اجاره میدی 

خوبیش اینکه تنها نیستی ولی اونم مشکلات خودشو داره که اتاقت چند نفره باشه کسی که هم اتاقیت باشه خوب ب ...

میدونین پول اجاره حداقل چنده؟