2777
2789
عنوان

عشقم 🥹

304 بازدید | 28 پست

چجوری فراموشش کنم😭

چند سال با هم بودیم.

خانواده ها راضی نشدن💔

خواستگار واسم اومده ولی خیلی داغونم😭

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا

من  از ازدواج فامیلی متنفر بودم اما میدونستم پسرعموم دوستم داره...خودشو بهم ثابت کرد ، عشقشو و علاقشم همینطور ...خیلی مشاور رفتیم..ازمایش دادیم قبل عقد و فهمیدیم هیچوقت نمیتونیم پدر و مادر شیم ، اگه هم شدیم یا بعد از 20 سال سخت دوا درمون یا بچه ی مریض ...اصلا براش مهم نبود ، میگفت من تورو بخاطر اولاد و بچه و نیازهای جنسیم حتی انتخاب نکردم ، من خودتو دوست دارم ...این راز بین خودمون موند...9 روز بعد از عقدمون یعنی 31 فروردین بهش گفتم بیاد دنبالم بریم کافه یا دور بزنیم ، توی راه تصادف کرد...ازش چند ساعت خبر نداشتم تا فهمیدم بردنش بیمارستان خودمو رسوندم دیدم ضربانش خیلی کم شده و توی کماس..چند ساعت گذشت و حسام من رفت...و من دلم برای مقاله ی علمیش میسوزه که نیمه کاره گذاشتش و رفت..

امیدوارم این اتفاقا برای هیچکس پیش نیاد ، اما اسی برو سمت عشقت...عشق و عاشقی اگه سخت نبود ، لذتی نداشت..

برات ارزوی سلامتی میکنم

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  از ازدواج فامیلی متنفر بودم اما میدونستم پسرعموم دوستم داره...خودشو بهم ثابت کرد ، عشقشو و ...

عزیزمممم😭

چرا بیشتر تلاش نمیکنین مشکل چیه ک راضی نمیشن،..چندسالتونه

یکبار ازدواج کرده خوانوادم راضی نمیشن.

شب خواستگاری بدجوور خانواده ها به هم پریدن🥹

من ۳۵ اون ۳۷