2777
2789
عنوان

کجی الت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 16761 بازدید | 270 پست
عزیزم  برای پسرم بد پوشک زدم  کمی کج هست ولی اصلا مشکل ادراری نداره  واجب هست که ببرم ...

از بد پوشک بستن که کج نمیشه، ولی به نظرم دکتر ببر نشون بده خیالت راحت شه ضرر نداره، چکاپ هم میشه؛ ولی مشکل ادراری نداشته باشه معمولا مشکلی نیست!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت دردنکنه  پس منم خیالم راحت باشه  چون زیاد نیس و مشکلی برای ادرار نداره  من همی ...

نه گلم نگران نباش مشکلی نداره دکتری که‌ما بردیم متخصص بود خیلی هم دکتر خوبی هست همسرم برگشت گفته اگه در آینده قراره مشکل‌بشه براش از الان چاره کنیم خدای نکرده بچه در آینده خجالت نکشه دکتره خندید گفت نه بابا عادیه نگران نباش اگه حتی ۲۰ سال دیکه هم براش مشکل ایجاد شد بیا یقه منو بگیر من جواب گو هستم بعضی ها مادر زادی یه کم به چپ کچ هست وقتی در نعوظ و ادرار مشکل نداره یعنی هیچی نیست و عادیه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
وای این بچه انقد عذاب کشیده همه جور دکتری بردمش فقط همین یکی کم بود 😔

چیز خاصی ک نیست ی لحظه فقط میبینه کاری نمیکنه . بخاطر اینکه خیالت راحت بشه میگم ببری 

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙
@niniyar_5    این تاپیکومیبینی درظاهرچیزی نیستا ولی توش بعضی خانماازهمسراشونم مثال زدن ه ...

لطفا پستهایی که میگین گزارش بزنین همشون رو میترکونم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

از بد پوشک بستن که کج نمیشه، ولی به نظرم دکتر ببر نشون بده خیالت راحت شه ضرر نداره، چکاپ هم میش ...

استرس میگیرم  دلشوره دلهوره بدی میاد سراغم که نگو 

مطبو میگیره رو سرش  دیگه رگ هاشم پیدا نمیشه 

از بس ازمایش داده  خونی نمونده براش  میترسم کم خونی بگیره انقد همه جوره ازمایش داده  خدااا  همین یکی کم بود😔

واقعا ک ادمای عقده ای و‌مریض خودشونو‌توی این تاپیک نشون دادن چجوری میشه تاپیکو‌داک‌کرد کسی بلده راهن ...

وقتی می بینین بحث به بیراهه رفته قفل کنین چون تو تاپیکتون بحث بشه و کاربر لغو بشه شما هم به عنوان شروع کننده ی بحث لغو میشین یعنی استارتر 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar