2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چه دلیلی داره بخواد مثل خودت رفتار کنه 

شاید اصلا هم براش مهم نیست 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

اگر دلایلت انقد قابل قبوله ک حاصر شدی انفالوش کنی، پس دیگه ذهنتو درگیر اینچیزا نکن

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
چون بیکار نی چک کنه ببینه کی آنفالوش کرده بزنه آنفالو کنه طرفو

وااای😂😂😂الان انتظار میره بگیم عاشقشه و انفالو نمیکنه 😂🚶اینی ک گفتی خیلی تو ذوق زد😂😂

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

اتفاقا عادت داره یکی انفالوش کنه اتفالو کنه

اقا میدونی چیه عاشقته دلباختته کشته مردته

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

وااای😂😂😂الان انتظار میره بگیم عاشقشه و انفالو نمیکنه 😂🚶اینی ک گفتی خیلی تو ذوق زد😂😂

نخیر انتظار ندارم کسی اینو بگه خودم میخوام ریمووش کنم یکم روم نمیشه