princess_saraa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1577 عنوان خود کم بینی 53 بازدید | 4 پست خودکمبینی شدیدی دارم با اینکه باهوش و زیبام و خیلیا ازم تعریف میکننولیاضافه وزن دارم و اعتماد بنفس پایین باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره. 1403/02/20 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16497 شما میدونی باهوش و زیبایی این خود کم بینی نیست فقط از چاقیت ناراحتی و اعتماد ب نفستو میگیرهرژم بگیرید حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
princess_saraa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1577 شما میدونی باهوش و زیبایی این خود کم بینی نیست فقط از چاقیت ناراحتی و اعتماد ب نفستو میگیره رژم بگی ... من قبولش ندارم..وقتی بقیه از من بهترن باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.
nikiii77 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 403 اولین قدم پذیرشه، باید خودتو با همه کم و کاستی ها بپذیری و همونجوری دوست داشته باشی،زمان میبره ولی می ارزه،بعد شروع کن به تلاش برای درست کردن کمبودها