2789
عنوان

همسایه سمی

93 بازدید | 3 پست

من یه همسایه ای دارم که تقریبا همسن و سال هستیم بخاطر پسرم .. اونم یه دختر داره که یکسال بزرگتر از پسرم... دیروز طی یه حرکت خیلی بد تو چت به من گفت تو دلت سیاهه به دختر من میگی زمستون مریض نشده... پز بیمارستان خصوصی که زایمان کردی... پز میدی مغروری... در صورتی که من اصلا تا حالا درمورد بیمارستانی ک زایمان کردم صبحتی نداشتم...منم بهش گفتم لطفا دیگ پیام نده ارع من دلم سیاهه... یکبارم قبلا دید من النگو دارم تو دستم منو برد خونشون کل طلاهاش نشونم داد😐

دخترش رو داشت از شیر میگرفت منم گفتم اره خیلی سخته هم برا تو هم دخترت... خدا برا من بخیر کنه شوهرم میگ دلمون نمیاد چحوری جداش کنیم... برگشت گفت تا وقتی زنش میدی بهش شیر بده😕

من اصلا منظوری نداشتم از حرفم

تصمیم گرفتم قطع ارتباط کنم باهاش

منم یه همسایه داشتم خودشو هی بهم نزدیک کرد خیلی محبت میکرد ولی چندبار رفتارهایی کرد که دیدم خیلی بنده خدا بد دله 

یبار ابروهاشو هاشور زده بود ...اومد بهم نشون داد من گفتم مبارکه قشنگ شده و ... هی پرسید راستشو بگو ..گفتم خوبه قشنگه .

فرداش بهم پیام داد خواهر شوهرم حسوده بدجنسه ...ابروهای من خیلی زشت شده الکی میگه قشنگه ..نمیخواد من زیبا باشم 

بهش گفتم ...وااااا منم گفتم قشنگه 

گفت نباید میگفتی 🙄🙄 خداحافظی کردم و به حرمت نون و نمک ..... جوابشو ندادم و کلا قطع رابطه کردم 

الان گاهی همو میبینیم فقط در حد یه سلام علیک 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: