2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد حرف زد در موردش

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

حتی خارجی ها هم از دست خانواده مینالن وقتی کتاب های روانشاس های خارجی رو بخونی که با مراجعه هاشون راجب خانواده صحبت میکنن آدم می‌فهمه اکثر مردم از پدر و مادر مینالن راهش هم خودکشی نیست نجات یافتن از دستشون 

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

خودت برای خودت مهمی ؟ 

خودت ، خودت رو دوست داری ؟ 

خودت عاشق خودتی و دلت واسه خودت میسوزه ؟

خو وقتی نه عاشق خودتی 

نه خودت رو دوست داری و دلت میسوزه واسه خودت 

نه برای خودت ارزش قائل میشی 

چطور امکان داره برای بقیه مهم باشی ؟؟ 

اول خودت رو دوست داشته باش و برای خودت مهم باش 

بعد اوکی میشه 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دوس دارم مرگم اهمیت داشته باشه ولی خب وقتی نداره مهم نیس دیگ 

بنظرم از همین الان پاشو یک روز فقط به خودکشی خودت فاصله بده برو کارهایی که دوست داری انجام بده از نظر ظاهری درسی شغلی به خودت احترام بزار جوری که دوست داری یک روز زندگی کن بعد ببین که هیچ کس  تو زندگیت به اندازه خودت خودت دوست ندارم و ارزش خودکشی کردن نداره

دانشجو❤️👩‍⚕️
2790
2778
2791
2779
2792