2777
2789
عنوان

من عاشق شدم؟؟؟؟

219 بازدید | 17 پست

من چند وقت پیش رفتم یه جا برای کار و حس کردم که از کارفرمام خوشم‌اومده زیاد جدی نگرفتم این موضوع و گفتم شاید حالا یه کراش سادس … بعد هرروز که میرفتم حالم هی تغییر میکرد 

استرس دیدنش و داشتم با موقع حرف زدن باهاش ناخوداگاه میخندیدم نمیتونستم نگاش نکنم اصن محوش میشدم وقتی میرفت جلسه یا نبود حالم بد بود دلم میخواست همش تو معرض دیدم باشه وقتی نزدیکم میومد تپش قلبمو حس میکردم اصن یه حاال عجیییبی داشتم . البته حس میکردم اونم ازمن خوشش میاد

تااینکه چند روز پیش مریض شده بودم بهم پیام دادم انگار نگرانم بود از اون روز داریم صحبت میکنیم انگار رابطه بینمون هم رسمیه هم نزدیک 

موقع حرف زدن باهاش نیشم باز میشه دست خودم نیست تن و بدنم داغ میشه لپام گل میفته  با فکر بهش الکی شادم پر انرژی ام 

واقعا من عاااشق شدم؟ 

خودم هنوز میگم حتما یه کراشه همین 

شایدم نشونه های عاشق شدنه 

نظر شما چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذار یواش یواش بره جلو ببین چی میشه  فقط سعی کن زیاد جوگیر نشی. ببین از طرف اون خبری هست یا نه ...

اونم اعتراف کرد که از من خوشش اومده و تقریبا حالتاش مثل خودمه

منم یک آقایی هست وقتی میبینمش سعی میکنم لبخند نزنم ولی از درون دارم بال در میارم دقیقا علاعم تو رو د ...

من میگم خب فکر نکنم در حد کراش باشه بااین حالی که دارم انگار دوپینگ کردم بنظرم اگر حال منو داری احتمالا عاشق شدی

اونم اعتراف کرد که از من خوشش اومده و تقریبا حالتاش مثل خودمه

خوب پس مبارکه

الان هر دوتون در حال پروانه ای شدن هستید  

فقط اگه قصد جدی دارید باید خوب بشناسیش. چشماتو باز نگه دار و خوب و بدشو ببین

من میگم خب فکر نکنم در حد کراش باشه بااین حالی که دارم انگار دوپینگ کردم بنظرم اگر حال منو داری احتم ...

من به یک نتیجه رسیدم اگه  دعوا کرد یا بد اخلاقی کرد عصبی شد و همچنان دوستش داری بدون عاشق شدی در غیر این صورت کراشه

دانشجو❤️👩‍⚕️