helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 عنوان جهشی خوندن 56 بازدید | 5 پست جهشی خوندن کلاس هشتم اشتباهه؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~ 1403/02/20 | 09:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 8254 کلا با جهشی خوندن موافق نیستمدیدم که بچه ها ضربه خوردن پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13975 فشار بیار سر خودت ک چی؟ آروم آروم با حوصله بشین بخون رشته ک دوست داری برو از دهمم تست بزن و نم نم پیشرفت کن الکی عصبی و خسته بشی ارزششو داره؟ چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 997 فشار بیار سر خودت ک چی؟ آروم آروم با حوصله بشین بخون رشته ک دوست داری برو از ده ... بنظرم اره یه سال جلو میفتم ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8927 معلم پسرم تشویقش کرد امسالو جهشی بخونه پسرمم دوستداره ولی من اجازه ندادم.بچم باید تابستون استراحت کنه خوش بگذرونه مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13975 بنظرم اره یه سال جلو میفتم مگه بعد کنکور چ خبره ک یکسال جلو بیوفتی؟ زندگی و خوشیاش همین لحظه هاست عادی زندگی کن و لذت ببر از زندگی... از تلاشکردن... ی سال فشار ب خودت بیاریبعد پشت سرش بری مدرسه، اونجاهم فشار میاد بهت. نظر من اینه انشالله موفق باشی چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»