2789
عنوان

با تشکر ...

115 بازدید | 18 پست

با تشکر از کسانی که دیشب و امروز صبح دعا کردند حدیث کسا میخونم اگر کسی دوست داشت بگید یاد کنم(:

@نون_بربریییی  

ممنون که دوستان خودتون رو تک کردید❤

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
واااای ممنونم خواهش میکنم گل قشنگم 😍🌺😘کاری نکردم که وظیفه بود💞🌸💓 برای رسیدن عشق @18_narnia ...

حتما دعا میکنم لطف کردید واقعا الهی حاجت دل مهربان خودتون هم روا❤😍☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای ممنونم خواهش میکنم گل قشنگم 😍🌺😘کاری نکردم که وظیفه بود💞🌸💓 برای رسیدن عشق @18_narnia ...

نون بربری جون ...ث جون واقعا عشقی عشق...الهی عاقبت بخیر بشین

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
فداتشم ابجییی جونممم الهی به هرچی میخوای برسی بخدا لایق بهتریناییییی🥺🥺

جیران بالام ..گوزل باجیم قادان الایدیم قیز

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
خواهش میکنم هروقت خواستید تگم کنید دوستامو تگ میکتم

امیدوارم زودی دعای خیر از ته دل یکی کسی که واقعا با خوشحالی دیگری شاد بشه برای هر چه نوشته بودم بگیره آمین❤❤❤😍☺

جانیم سان😍❤️الله ساخلاسن بیلین منه

😘🤩😘😘😘