2777
2789
عنوان

راست میگه

68 بازدید | 10 پست

تو کتاب افکار منفی خود را دور کنید میگه 

آدم ها یک مقدار مشخصی ظرفیت وجودی دارند 

اگر این ظرفیت وجودی را ۱۰ درصد کینه ۴۰ درصد حسادت و ۳۰ درصد اضطراب  پر کنیم 

پس ۲۰ درصد فقط برای خودمان وپیشرفتمان میماند 

پس بخاطر پیشرفت مان بخاطر خودمان دیگران را میبخشیم  

بخشیدن ب معنی این نیست ک آن ها اشتباه نکرده اند ب معنی آن است ک ما دیگر نمیخواهیم ظرفیت وجودی خود را بخاطرکارهای اشتباه آن ها پرکنیم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چقدر حرف درستیه...

اگه عمیق تر فکر کنیم ب معنی اینه ک شاید دلیل پیشرفت نکردن خیلی هامون اینه ظرفیت وجودی مان را از دیگران پرکردیم  وبرای خودمون جیز زیادی خالی نزاشتیم 

حالا فکر کن بگو ظرفیت وجودی تو از ۱۰۰درصد چند درصد  گرفتار افکارمنفی شده  چند درصد برای خ ...

ولله ظرفیت وجودیم رو از افکار دیگران تا حد زیادی خالی کردم شاید ده درصد اون هم موقعی که خود طرف شروع کننده باشه درگیرش میشم و زود رد میکنم ولی با وجود بقیه ظرفیت های که برای خودم باقی گذاشتم بازهم پیشرفتی نمیکنم تنبلم همیشه دوست دارم بخوابم خستم  

ولله ظرفیت وجودیم رو از افکار دیگران تا حد زیادی خالی کردم شاید ده درصد اون هم موقعی که خود طرف شروع ...

شاید از چیز دیگه ای ظرفیت وجودی تو پر کردی ؟

اگه عمیق تر فکر کنیم ب معنی اینه ک شاید دلیل پیشرفت نکردن خیلی هامون اینه ظرفیت وجودی مان را از دیگر ...

دقیقا من تفسیرم اینه ک وقتی انرژی و وقتت برای دیگران و فکر کردن ب اونا میگذره وقت و انرژی برای خودت نمیمونه ک ب خودت و آینده و برنامه هات فکر کنی

خب شاید نگهداری از بچه هام که کوچیکن باعث شده تمام وقت و ظرفیتم پر شه

دقیقا 

من فکر میکنم‌

لازمه  برای خودتم‌وقت بزاری  برای پیشرفتت 

هرچند سخته اما تو میتونی 

دقیقا  من فکر میکنم‌ لازمه  برای خودتم‌وقت بزاری  برای پیشرفتت  هرچند سخته ام ...

نمیشه اصلا نمیزارن من کاری بکنم همش باید حواسم بهشون باشه.حالا شاید یکی دوسال دیگه کمی بزرگتر شن بتونم