2777
2789
عنوان

پوشک گیری

265 بازدید | 20 پست

چجوری پسرمو از پوشک بگیرم اخه؟ ۳سالشه اصلا متوجه نیس همش خونه میکنه , نمیدونم چیکار کنم کمک کنید, حرفم نمیزنه هنوز فقط در حد کلمه, دکترم بردم گفته مشکلی نداره ۴سالگی درست میشه, خیلی توجعش پایینه, گفتارذرمان گف نمیشه گف بیش فعاله فقط توجه غیرانتخابیش پایینه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسالگی از پوشک گرفتم ولی شبا پوشک بود تقریبا شش ماه بعدش کامل پوشک نکردم چندباری شبا جیش کرد تو خاب تشک پلاستیکی زیرش میزاشتم ولی درست شد دیگه خدارو شکر

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
از توالت کوچولو مخصوص کودک استفاده کردی؟ منم پسرم 27ماهه ست اصلا نمیتونم موفق بشم تازه میخوام توالت ...

نمیشینه روش, اصلا براش کوچیکه

پسر منم اوایل نمیگفت هر دو ساعت میبردمش در طول روز انگشت شمار بود که جیش میکرد تو خونه بعد دیگه خودش میگفت جیش.تو دسشویی میزاشتم یکم اب بازی کنه و مسواک بزنه خوشش اومده بود الانم خلی مسواک زدن دوست داره چون از اول خودش میزد من مجبورش نکردم یا واسش بزنم.در انتها میگم بده دندونات قلقلک بدم 

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
پسر منم اوایل نمیگفت هر دو ساعت میبردمش در طول روز انگشت شمار بود که جیش میکرد تو خونه بعد دیگه خودش ...

پس ازاول نمیگف جیش؟ اوایل میبردی دسشویی جیش میکرد؟ من دسشویی میبرم جیش نمیکنه کلا روزی سه یا چهاربار جیش میکنه 

بنظرمن پوشک گیری درمورد بعضی بچه ها خیلی سختتره.بچه منم یکی ازاونا!

بچه من بدتره, فکرکن سه سالشه حرف نمیزنه, منو کشته, از صبح نشستم به حال خودم گریه کردم 

پسر منم سه سال و 4ماهشه شاید نزدیک یکساله درگیرشم.پوشکم نمی کنمش ولی اگر خودم نبرم نمیگه رسما کم ا ...

اکامل حرف میزنه و متوجه میشه؟