2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست
چه جالب چرا من فکر میکردم عادیه توهم نمیزنما خودمم صدای خودمه همش فکر و خیال و حرف و این چیزاس

ممکنه اورثینک باشه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=338362293]نه نرفتم فکر میکردم عادیه نمیدونم چقدره ولی تا حالا ساکت نشده همیشه یکی هست تو ذهنم ...

پیش چه دکتری باید برم روانپزشک؟

اره قبلا با مدیتیشن یکم آروم میشدم در حد چند لحظه ولی الان اونم تاثیر نداره آهنگش ادامه داره من دوباره رفتم تو فکر و خیال

ای وای میگم چرا به هرکی میگم عجیبه واسش😂😂😂

همین که فهمیدی باز خیلی خوبه خداروشکر 

پس حالا فهمیدی حتما پیگرش شو

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چه جالب چرا من فکر میکردم عادیه توهم نمیزنما خودمم صدای خودمه همش فکر و خیال و حرف و این چیزاس

حتما برو 

سر سری نگیر 

هرچی زودتر بری درمانت راحت تره😍

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
اره اره دقیقا همینه ینی نمیدونم فکر کنم این باشه😂

تجربه چیزی که میگی رو دارم ولی من هاد نشد

حتما حتما برو دکتر تا درمان بشی

بعضی وقتا اینقدر فکر میومد او شرم که انگار سرم شده بود ۱۰۰ کیلو 

چشم مرسی عزیزم

قربونت🌸

تجربه چیزی که میگی رو دارم ولی من هاد نشد حتما حتما برو دکتر تا درمان بشی بعضی وقتا اینقدر فکر میو ...

اره افرین دقیقا انگار یه وزنه هزار تنی رو سرمه

الان کیسه آب گرم گذاشتم رو سرم انقدر روش فشار بود ولی خب درونیه با این چیزا حل نمیشه

شما رفتی دکتر؟

دارو داد بهت؟

اره افرین دقیقا انگار یه وزنه هزار تنی رو سرمه الان کیسه آب گرم گذاشتم رو سرم انقدر روش فشار بود ول ...

آره 

من پدرم خودش دکتره برای همین راهم برای درمان چندان سخت نبود

ولی باید حتما پیگیرش بشی چون اگه شدید شه حتی فرد رو وادار به خودکشی میکنه.

آره یه مدت قرص میخوردم الان کاملا اوکی شدم

مطمئن باش توام خوب میشی.

به قول خودت درونیه با این چیزا حل نمیشه باید حتما تخصصی پیگیرش شد