2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

303 بازدید | 36 پست

صداهای تو ذهنم یه ثانیه هم خاموش نمیشه

گاهی اوقات کلافه میشم سردرد میگیرم الانم همینطور خیلی اذیتم میکنه حتی نمیذاره بخوابم

چیکار کنم ساکت شه این لعنتی؟

قبلا مدیتیشن جواب میداد الان دیگه نمیده

دکتر رفتی؟

معمولا دارو میدن

مشکلت در چه حده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صدای چیه؟

نه صدا نیست فکر و خیاله

خودمم ولی اصلا قطع نمیشه

حتی وقتی موضوعی ام واسه فکر کردن نیست بازم یه چیزی پیدا میکنم از قدیما راجب اون همش فکر میکنم اصلا یه لحظه ام ذهنم آروم نمیشه

ببین حتما برو دکتر باااااید حل بشه 

الان نبین خوبه 

از یه جاهایی ممکنه بهت بگن بلایی سر خودت و یا کسی بیاری

احتمالا بهش میگن توهم شنیداری

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
ببین حتما برو دکتر باااااید حل بشه  الان نبین خوبه  از یه جاهایی ممکنه بهت بگن بلایی سر ...

دقیقا

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شماها ندارین مگه؟😂😂😂 من فکر میکردم همه اینجورین حالا کمتر😂

نه عزیزم، افراد زیادی ندارن

ببین حتما برو دکتر باااااید حل بشه  الان نبین خوبه  از یه جاهایی ممکنه بهت بگن بلایی سر ...

چه جالب چرا من فکر میکردم عادیه

توهم نمیزنما خودمم صدای خودمه همش فکر و خیال و حرف و این چیزاس

نه صدا نیست فکر و خیاله خودمم ولی اصلا قطع نمیشه حتی وقتی موضوعی ام واسه فکر کردن نیست بازم یه چیز ...

عزیزم وسواس فکری داری،حتما برو پیش روانشناس

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

[QUOTE=338362293]نه نرفتم فکر میکردم عادیه نمیدونم چقدره ولی تا حالا ساکت نشده همیشه یکی هست تو ذهنم داره حرف میزنه ...[/QUOTE

برو دکتر حتما اگه از کنترلت خارجه چون ممکنه بدتر بشه

اگه کم بود میشد با مدیتیشن کنترلش کرد ؛ ولی باید پیگیر شی تا ببینی مشکل چیه

حتما حتما حتما برو چون ممکنه خطرناک بشه