2777
2789
کاش یکنفره باشه واقعا تو این موارد کمک کنه مرجع درستی تو این مورد نداریم واقعا  قبلاً پیش ائم ...

اونها هم جرات نمیکنن چیزی بگن میترسن اجنه از زندگی خودشون سر در بیاره سمت این مسائل نمی روند

❤❤❤
اره درسته من خونم خیلیییی عود روشن میکردم بعد چندوفت وسایل خونمون جا بجا میشد یاکلا گم میشد درصورتی ...

من گاهی عود روشن میکنم واقعا انقدر تاثیرات مخرب روی محیط داره؟

اگه داشته باشه هم جای تعجب نداره  همیشه حس بدی داشتم و میگفتم چرا چنین چیزی تو فرهنگ ما نیست  و ما انجامش میدیم فرهنگی که بیشتر در آیین بودا و آسیای شرقی هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونها هم جرات نمیکنن چیزی بگن میترسن اجنه از زندگی خودشون سر در بیاره سمت این مسائل نمی روند

نه بابا اکثرشون تو مبحث علوم غریبه هستن . استخاره ها اکثرا همینطوره با .... انجام میشه . اما میگم متاسفانه ما مرجع درستی تو این زمینه نداریم 

بچه ها نماز رو من سه ماه خوندم خداشاهده همش ذکر استغفار ورد زبونم بود دوبار پام شکست ( تو عادت ماهان ...

چی بگم والا انشاالله خدا کمکت کنه 😘

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
من گاهی عود روشن میکنم واقعا انقدر تاثیرات مخرب روی محیط داره؟ اگه داشته باشه هم جای تعجب نداره &nb ...

منم میگفتم خرافاته واصلا اهمیت نمیدادم اما من سه ماه درگیر بودیم بااین مسائل ک ته این همه پرس و جوها فهمیدم واسه عود بوده و وقتی ازاون خونه رفتیم باز صاحب خونه میگه مثل اینک داره(درحالی ک ما دوسال تواون خونه بودیم کوچیکترین چیزی ندیدیمو بااون کار خودم کم کم شروع شد و دقیقا چیزایی جا بجا میشد ک روزانه جلوچشممون بود و باهاش سروکار داشتیم و دراخر ک خواستیم اساس کشی کنیم همشون تو خونه پیدا شدن (یا بالا کمد دیواری بودن یا توجاکفشی اصلا جاهایی ک واسه هرکی میگیم طرف میخ کوب میشه

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
بچه ها نماز رو من سه ماه خوندم خداشاهده همش ذکر استغفار ورد زبونم بود دوبار پام شکست ( تو عادت ماهان ...

دائم الوضو بودن تاثیر داره در زمان پریودی هم ذکر بگین به نظرم قرائت قران تا شنیدن قرائت بیشتر تاثیر گذار میتونه باشه

کاش یکنفره باشه واقعا تو این موارد کمک کنه مرجع درستی تو این مورد نداریم واقعا  قبلاً پیش ائم ...

درسته واقن کسی نیست ک بتونه کمک کنه .

دعا میکنم زودتر از شرشون راحت شی و ارامش داشته باشید

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌

زه چیز دیگه سقف خونه ها هم نباید خیلی بلند باشه ...دقیق نمیدونم چقدر ولی در معماری اسلامی نوشته اگه بیشتر باشه میشه سقفش محل اجنه 

یه حدیث دیدم نوشته بود در همه جای سقف اگر بلند هست آیت الکرسی قرار بدهید

❤❤❤

سلام

برای باطل کردن سحر

ایه ۳۳ سوره الرحمن رو ۷۰ بار بر اب بخونید و روی سرتون بریزید

یه کم اب باشه که اضافه ش نریزه جایی

با وضو و رو به قبله بخونید بهتره

صمنا اسپند رو با کندور باهم دود کنید.کندور دور کننده ی موجودات ماوراطبیعه هست.

با‌وضو باشید

نماز ترک نشه

هنگام اذان، اذان در منزل پخش بشه

قران هم در منزل پخش کنید

چهارقل همیشه ذکر لبتون باشه

ضمنا الانم میشه به ائمه مراجعه کرد برای هر مشکلی.ائمه زنده هستند و شنونده ی درخواستهای ما.امام زمان عج هم که حی و حاضر و ناظر بر ما و اعمال ما هستند

لطفا نجاست یک حیوان نجس رو وارد زندگیتون نکنید.شما شیعه ی امیرالمونین هستین.

منم میگفتم خرافاته واصلا اهمیت نمیدادم اما من سه ماه درگیر بودیم بااین مسائل ک ته این همه پرس و جوها ...

منم مثل شما گاهی وسایل گم میشن بعد جاهای عجیب سر در میارن مثلا شما فرض کن خودکار و مداد گمشده تو کابینت پیدا شه😂