2777
2789
خدا نکنه طلسم شی ‌ . از تصادف گرفته تا مریضی تا بی پولی بدبیاری دامن آدم و میگیره . خدا لعنتشون ...

اهل نماز هستی؟؟؟

نماز میخوونی 

بیشتر گرفتاری های مردم رو دیدم بخاطر بی نمازی هست حالا خودت بگو چقدر ال نماز اول وقت هستی؟؟؟

❤❤❤
دنبال این ها نباشید با پای خودتون اجنه و شیاطین رو به زندگی تون دعوت میکنید ... تو اینستا نوشته بود ...

دنبالش نبودیم یه مشت جادوگر دورمون و گرفتن من هیچ اعتقادی نداشتم تا وقتی زندگیم از این رو به اون رو شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهیه ش کاری ندارن ولی من از خیلیا شنیدم 

جسارتا ببخشید سگ دارید یا میخرین اخه روی زمین نریخته فکر نکنم‌کسی هم بفروشه 

هر چیزی که اکثر مردم بگن درست که نیست یک زمانی هم اکثر مردم گفتن زمین گرد نیست ایا زمین گرد نبود و نیست؟ 

به نظرم به کلام خدا اعتماد کنید قران بخونین به خصوص سوره‌ بقره

اهل نماز هستی؟؟؟ نماز میخوونی  بیشتر گرفتاری های مردم رو دیدم بخاطر بی نمازی هست حالا خودت بگ ...

بله میخونم ‌. مادرم که همیشه اول وقت اونم درگیره اونم مریض شده ..

بله میخونم ‌. مادرم که همیشه اول وقت اونم درگیره اونم مریض شده ..

هر روز صبح آیت الکرسی رو ده مرتبه بخونید ...کلا در طول روز اینقدر بخوونید خدا خودش محافظت میکنه دنبال سوزوند نجاست نباش جذب کننده شیاطین هست...

همون اسپند و نمک رو موقع طلوع و غروب خورشید تو خونه دود کن

❤❤❤

🐕اگه گوهش این قدرتو داره پ قدرت خودش باید واویلا باشه 

ک اگه اینحور باشه 

چرا خودش ولگرد کوچه خیابوناس

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
دنبال این ها نباشید با پای خودتون اجنه و شیاطین رو به زندگی تون دعوت میکنید ... تو اینستا نوشته بود ...

اره درسته من خونم خیلیییی عود روشن میکردم بعد چندوفت وسایل خونمون جا بجا میشد یاکلا گم میشد درصورتی ک ن من دست میزدم ن شوهرم وقتی پرس و جو کردم گفتن واس اون عوداییه ک روشن میکنی جذبشون کردی، یبارم ب چشم پسر دوسالم اومده بود ک ینفر از پنجره ای ک بسته بود رقته بیرون و....

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
وای دقیقا 😐😂

مثل عنبرنسارا هم نیست که بگیم عطاری ها دارن 

یکم هم چندش بود این پیشنهاد همه جا بوی مدفوع سوخته سگ میپیچه تازه شانس بیارن تو دهن و دماغ نره اون وسایل و خونه رو دیگه طلا هم بشن دست نباید زد

اره درسته من خونم خیلیییی عود روشن میکردم بعد چندوفت وسایل خونمون جا بجا میشد یاکلا گم میشد درصورتی ...

عود و شمع ک خیلی خوبه مخصوصا شمع مخصوصا زمانیکه قرآن تو خونه پخش میشه

دنبالش نبودیم یه مشت جادوگر دورمون و گرفتن من هیچ اعتقادی نداشتم تا وقتی زندگیم از این رو به اون رو ...

آبجی از راه های قرانی باطل کن مثل گوش دادن و پخش سوره بقره، دعای معراج، قل اعوذین، نماز باطل السحر حضرت فاطمه زهرا

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
هر روز صبح آیت الکرسی رو ده مرتبه بخونید ...کلا در طول روز اینقدر بخوونید خدا خودش محافظت میکنه دنبا ...

کاش یکنفره باشه واقعا تو این موارد کمک کنه

مرجع درستی تو این مورد نداریم واقعا 

قبلاً پیش ائمه اطهار میرفتن به چه قشنگی حل میشد این مسایل . کشیش ها این مسایل رو‌یاد میگیرن و مردم میرم کلیسا کمک میگیرن . والا من زنگ زدم قم ( بماند با چه سختی پیدا کردم شماره رو ) پاسخگوی درست حسابی نداریم . یا میگن اوهامه یا میگن ‌..‌

واقعا کاش یکنفره مثل آیت الله بهجت با دم عیسایی باشه که همچین مسایلی رو بشه باهاشون مطرح کرد

من زایمان کرده بودم بعد پسرم کولیک داشت و بیقراری میکرد، مادرشوهرم میگفت باید یکم نجاست سگ بزاری اینو نطر میکنن بچه اینجوره و..... 

مادرم نماز میخونه و خیلی ب نجاست و... حساسه بعد ما قران گزاشته بودیم بالاسر بچه،  

مادرشوهررم یکم پی پی سگ خشک شدرو گزاشت تو چندتا دستمال گزاشت زیر تشک بچم، دقیقا از وقتی ک اینو گزاشت بچه انقد بیقراری کرد ک خودم پاشدم از پنجره انداختمش رفت، ناراحت شد ک چراانداختی رفته بهش گفتم مامان ببخش اما وقتی قران بالاسره بچمه نیازی ب کثیفی سگ نیس، من همین قران خدا خودش مراقبه بچمه چیزی نیاز نیس.

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
آبجی از راه های قرانی باطل کن مثل گوش دادن و پخش سوره بقره، دعای معراج، قل اعوذین، نماز باطل السحر ح ...

بچه ها نماز رو من سه ماه خوندم خداشاهده همش ذکر استغفار ورد زبونم بود دوبار پام شکست ( تو عادت ماهانه ک نمیخوندم ؛ میگن دقیقا از عوارض عارض جن همینه ) دیگ ناامید شدم . صوت شریفه بقره هم همینطور دائم میذاشتم ولی میدونید آدم دیگ خسته میشه 😒