2777
2789
اومدم شهر دور برای کار من و خواهرم الان خوابگاه پیدانکردیم همه پر خواهرم یه آگهی دیده برای همخونه م ...

ب دلت بد راه نده برو اونجا بالا پایین کن قشنگ نگاه کن طرف رو نمیگم اول کاری ته طرف رو دربیار اما حداقل مشخص میشه چجور آدمیه طرف راستی کارتون چیه؟؟

ب دلت بد راه نده برو اونجا بالا پایین کن قشنگ نگاه کن طرف رو نمیگم اول کاری ته طرف رو دربیار اما حدا ...

چجوری میتونم تشخیص بدم؟

فعلا مصاحبه دادم برای دستیاری دندانپزشکی

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میتونم تشخیص بدم؟ فعلا مصاحبه دادم برای دستیاری دندانپزشکی

طرف رو یه نگاه بنداز مدل حرف زدن کلا تیپ اینام هست شیطون یا خجالتی بودن رند بودنو این حرفا 

اها میگم درسشو خوندی؟ ؟ببخشیدا میپرسم آخه منم میخوام بخونم

اگه آدم تعریفی بوده چرا جدا شدن  باشوهرت حرف بزن بگو حرفای و رفتار تو خواهرت منو اذیت میکنه من ...

زنشو دوس داشته ...

نمی‌خوام واسه کسی ک حتی برا من یا بچم ی شو*رت نخریده ولی دوشیفت کار می‌کرده تا اون زنش سانتی مانتی بگرده

بجنگم...چون همش منو بازنش بچشونو با بچه مون مقایسه میکنه

طرف رو یه نگاه بنداز مدل حرف زدن کلا تیپ اینام هست شیطون یا خجالتی بودن رند بودنو این حرفا  اه ...

چون دنیا نا امنه همش میگم نکنه بلایی سرمون بیاره نصف شب بعد چه غلطی بکنم و از خانواده دورم💔میخوام بمیرم خدا

نه تو روستا استخدام بود و دیپلم تجربی میخواست منم رفتم و مصاحبه و بعدش کار کردم اما استعفا دادم الان بعد چند سال یه جای دیگه اومدم برا کار گفتم تو این سابقه دارم ببینم کارم جور میشه

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

با وجود زن وبچه بره زن سابقشو بگیره؟اگه میخواستن بسازن که همون موقع میساختن 

ب گفته مادرشوهرم و خواهراش اون دخترعموشونه و من بیگانه ام 

اون ناموسشونه ...بچه مشترک دارن و اون زن هنوز عاشق شوهرمه 

یبار شوهرم گف اگه موقع متاهلیم باتو آشنا میشدم میشدی دوس دخترم ...اگه میموند بازم میشدی دوس دخترم 

منظورشو نمیفهمم

خو چرا با شما ازدواج کرده؟!

بخاطر اینکه ب زن سابقش بفهمونه بعد اون بازم میتونه راحت ازدواح کنه ...میتونه با کسی باشه از رو لج 

چیزایی ‌ک الان میبینم و می‌شنوم همیناس دلایل ازدواجش با من

پس واسه چی جدا شدن؟چرا باهاش ازدواج‌کردی؟شوهرت عجب احمقیه با عرض معذرت 

خانم سابقش بددل بوده و همش پیگیر کارای شوهرم بوده ..اونقد ک تعریف میکنه ۳ بار خودکشی کرده بار آخر چون همسرم رو موتور بوده متوجه تماسش نشده خودکشی کرده 

چیزایی ‌ الان میبینم و می‌شنوم  از رو لج و لجبازی با من ازدواج کرده ک اون بسوزه...

واقعا آدم سست عنصریه  

میدونی کجا دلم شکست 

دیروز بو خواهرش لبه تخت نشسته بودن 

خواهرش گف فلانی گفته من هنوز عاشقشم میخوام برگردم من فلانی رو دوس دارم 

همسرم خندید و چشاش برق زد ...اونقد لبخندش کش دار بود ک وقتی نگاش کردم نتونست جمعش کنه