2777
2789
عنوان

واسه خواستگاری چی بپوشم؟

337 بازدید | 33 پست

بچه ها خواستگاری رسمی نیست فقط با مامان باباش میان میشینن

مامانش خیلیییی مذهبی و محجبس ولی خودش اصلا معتقد نیست

منم نظرم این بود یه پیراهن کرمی بپوشم موهامم باز بزارم

مامانم میگه نه لباست بازه حداقل شومیز شلوار یا شومیز دامن بپوش

ولی من دوست ندارم از خودم دور شم دوست دارم از روز اول من رو با سبک پوشش خودم ببینن

به نظرم ی شال بنداز

بعد بهش بگو من به احترام پدر و مادرت شال انداختم وگرنه خودم این مدلی نیسم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جوری هستی باش 

خودت باش

بخاطر اونا خودت تغییر نده

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

پیراهنت اگه استین داره خوبه برای خواستگاری

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

نیاز به تظاهر نیست خودت باش ک بعدن حرف درنیارم بگن روز خواستکار یه جور دیگه بود ما نمیدونستیم اینجوریه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
به نظرم ی شال بنداز بعد بهش بگو من به احترام پدر و مادرت شال انداختم وگرنه خودم این مدلی نیسم

خوش که میدونه

من بخاطر مامانش میگم

یه وقت فکر نکنه من بخاطر اون خودمو تغییر دادم که خوب به چشم بیام

شومیز بپوش اما یه شال بنداز سرت . جدای از اعتقاداتت هر مجلسی یه رسم و رسومی داره . یه آدابی داره . تو میتونی با چادر تو عروسی برقصی ؟ نع .پس تو جلسه اول خاستگاری هم باید لباس اون مراسم بپوشی

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
شومیز بپوش اما یه شال بنداز سرت . جدای از اعتقاداتت هر مجلسی یه رسم و رسومی داره . یه آدابی داره . ت ...

اخه ضایع نیست خواهرام شال نداشته باشن بعدمن شال بزنم؟