2821
2789
عنوان

بای پس. معده

2042 بازدید | 33 پست

سلام عزیزان بعد فوت بابام خیلی چاق شدم خونریزی های زنانه مکرر داشتم رفتن بیمارستان صارم گفت باید جراحی بای پس معده بشی دور رحم و تخمدان پر از مربی شده و خونریزیم بهم آسیب میزنه و میل شدید و غیرقابل کنترل به شیرینی پیدا کردم تورو وخدا حالمو بدتر نکنید 

کی عمل بای پس انجام داده؟ آدم. میمیره؟ 🥺

دمتر علیرضا صدر بیمارستان عدل انجام میدن

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

من اسلیو معده کردم 

چرا فکرمیکنی ممکنه بمیری؟ اینم‌ یه جراحی مثل‌ هزاران جراحی دیگه‌ ریسک ها و عوارض‌ خودش و داره، فواید خودشم‌ داره 

یکم‌ انرژی مثبت داشته باش 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من اسلیو معده کردم  چرا فکرمیکنی ممکنه بمیری؟ اینم‌ یه جراحی مثل‌ هزاران جراحی دیگه‌ ریسک ها و ...

اسلیو خطرش کمتر از بای پس نه؟ 

از آمبولی و عفونت و خونریزی میترسم 

هیچی نمیشه؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسلیو معده کردم  چرا فکرمیکنی ممکنه بمیری؟ اینم‌ یه جراحی مثل‌ هزاران جراحی دیگه‌ ریسک ها و ...

تو نت نوشته بود توی عمل بای پس از هر 200 نفر یه نفر میمیره 

منم اسلیو کردم نمردم 

پسرداییمم بای پس کرد پارسال اونم نمرد 

این خانم درست فرمودند ، ریسک داره ولی پیش دکتر خوب باشی خطرش کمتره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اسلیو خطرش کمتر از بای پس نه؟  از آمبولی و عفونت و خونریزی میترسم  هیچی نمیشه؟

هیچ‌ فرقی ندارن از نظر ریسک عمل 

تنها فرقش تو نوع کوچک کردن معده است، تو بای پس میزان معده و روده و ابتدای روده اما‌ اسلیو معده 

زمان عمل هم تفاوت داره اسلیو طولانی تره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسلیو خطرش کمتر از بای پس نه؟  از آمبولی و عفونت و خونریزی میترسم  هیچی نمیشه؟

برای آمبولی هم‌بهت جوراب واریس میده من ۴ سال پیش عمل کردم ۲۱ روز جوراب پوشیدم، هپارین تزریق کردم باید حتما راه بری‌نترس اصلا

منم اسلیو کردم نمردم  پسرداییمم بای پس کرد پارسال اونم نمرد  این خانم درست فرمو ...

دقیقا منم خواهرم و دوستم‌عمل‌کردند

خواهرم‌اسلیو 

دوستم بای پس 

برای آمبولی هم‌بهت جوراب واریس میده من ۴ سال پیش عمل کردم ۲۱ روز جوراب پوشیدم، هپارین تزریق کردم بای ...

ببخشید شما بعد عمل برگشت داشتید ؟ 

ببخشید که میگم ولی توی این سه ماهی که عمل کردم فقط ۱۶ کیلو کم کردم و بالاتنم ریخته 

غیر از ورزش و استخر و پودر پروتئین شما کاری دیگه ای هم انجام دادین برای نیفتادن پوست ؟ ببخشید که پرسیدم چون واقعا افتاده بالاتنم 🥲

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

منم اسلیو کردم نمردم  پسرداییمم بای پس کرد پارسال اونم نمرد  این خانم درست فرمو ...

دکتر علیرضا صدر خوبه؟ کارامو پیش اون کردم قراره خرداد بیمارستان عدل عمل کنم یعنی نترسم؟ جوراب واریس و هپارین؟ شما هم استفاده کردید؟ 

هیچ‌ فرقی ندارن از نظر ریسک عمل  تنها فرقش تو نوع کوچک کردن معده است، تو بای پس میزان معده و ر ...

با عمل بای پی ماهی چند کیلو. کم میکنم؟ 

دکتر علیرضا صدر خوبه؟ کارامو پیش اون کردم قراره خرداد بیمارستان عدل عمل کنم یعنی نترسم؟ جوراب واریس ...

من نمی‌دونم دکترم یکی دیگه بودن 

ولی بله هپارین داشتم 

جوراب هم خودتون بگیرید و دمپایی و شلوار راحتی هم ببرید چون جوراب و دمپایی بیمارستان گرونه 

شلوار هم ممکنه سایزتون نشه 

پیشاپیش زندگی جدیدتونو تبریک میگم 🧡

من نمی‌دونم دکترم یکی دیگه بودن  ولی بله هپارین داشتم  جوراب هم خودتون بگیرید و دمپایی و ...

چقدر خوبید شماها حالم. خوب شد اوخیش 😍

ببخشید شما بعد عمل برگشت داشتید ؟  ببخشید که میگم ولی توی این سه ماهی که عمل کردم فقط ۱۶ کی ...

نه‌ برگشت نداشتم‌ البته من اول تا وزن ۵۸ رفتم پایین بعد به خواست خودم‌با برنامه‌دکتر تغذیه تا ۶۵ اومدم‌بالا و الان بین ۶۵ تا ۶۶ نوسان دارم 

پیاده روی، ورزش، مصرف آب زیاد، مصرف پودر‌ پروتئین و داروها، چکاپ برای اطمینان از اینکه عضله سوزی نداشته باشی، برای صورت کلاژن، گلاب، رژیم پروتئین، استخر

نظر دکترتون چیه برای ۱۶ کیلو میگن مناسبه؟ فعالیت دارید؟ رژیم و رعیات میکنی؟ ریزه خوری و...

ببین میزان افتادگی به میزان وزن اولیه و رعایت نکات بستگی داره منم یه مقداری افتادگی دارم‌ مخصوصا تو ناحیه سینه ولی خب ناراحت نیستم‌

با عمل بای پی ماهی چند کیلو. کم میکنم؟ 

به خیلی عوامل بستگی داره برای همه‌یکسان نیست میزان کاهش وزن