2777
2789
عنوان

ویروس اسهال استفراغ نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 34 پست

وای باز اسهال و استفراغ لعنتی 

عزیزم الان خدارو شکر هشت ماهشه دیگه 

حتما حتما  محلول وان لایت بگیر  بعد از هر بار اسهال بهش بده تا بخوره ،آب بدنش کم نشه یه وقت .

بهش ماست و نعناع بده .

مال کدوم شهری؟توی شهر ما یه گیاهی هست  اسم  محلیش ترخ هستش  اون خیلی خوبه برای اسهال و استفراغ ،مثل آب روی آتیشه،قطره ی پدی لاکت هم بگیر بده بهش،حواست باشه پدی لاکت یخچالیه باید فورا بزازی یخچال .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم درمان این ویروس فقط با 

دمنوش نعنا تازه هست.

و عرق نسترن با گل گاوزبان دم کنید بدید به بچه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

پس برای چی بردی دکتر  بچه همه آب بدنش رفته  وای چقدر من حرص میخورم از دست بعضی مادرا یه ...

ببین یک هفته هرروز رفتم دکتر دختر من استفراغ و سرفه های وحشتناک داشت خداشاهده یکیشون تشخیص نداد چشه تا بردمش متخصص ریه گفت عفونت شدید داره 

فک کن

بچم ۱۸ماهشه 

همش میگم اگه بیخیال بودم اگه میگفتم خب من که یکبار دکتر بردم کافیه بچم الان چی میشد دور از جونش

من شده استان دیگه مهمون بودم جایی بلد نبودم بچه تب کرد نصفه شب تنها تو گوگل بیمارستان اطفال پیدا کردم بردمش

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

برای ویروس اسهال استفراغ اولا به تشخیص دکتر اگر لازم باشه سرم میزنن و دارویی که نیاز باشه تجویز میکن ...

آفرین درست میگه تو شهرتون بیمارستان نیست بلندشو بچه رو ببر بیمارستان گناه داره