2777
2789
عنوان

فرزند دوم

196 بازدید | 19 پست

سلام نظر شما راجع به فرزند دوم چیه؟

اوضاع مالیم تا حدودی خوبه. توی شهر دیگه ای دور از خانوادم هستم. بچه اولم ۷ سالشه. میخواستم برای بار دوم باردار بشم ،دیسک خفیف کمر گرفتم. به نظر شما تک فرزندی چطوره؟از کمردرد و اینجور مسائل وحشت دارم میترسم بدتر بشم

تعداد رای : 10
نظرسنجی
بارداری فرزند دوم
6
60%
تک فرزندی
4
40%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک خودم تک فرزندم راضیم. اوضاع مالی تا حدودی خوب بدرد نمیخوره یعنی باید ببینی توانشو داری خیلی باکیفبت زندگی هردورو جلو ببری یا نه؟ مدرسه خوب ، کلاسای تفریحی ، کلاس زبان ، پسفردا ممکنه شهریه دانشگاه ، جهاز یا خرج عروسی 

خلاصه کمتر کسی تو این شرایطتوان ساپورت کردن دوتا بچه رو داره

خیلیا حتی نمیتونن یه اتاق به هرکدوم بدن ینی خونشون حتی ۳ خوابه نیس

اگه اینارو نمیتونی فراهم کنی بچه نیار که حسرت شه براش. بعدم بحث مالی به کنار ، باید ببینی از نظر وقت و حوصله میتونی براش وقت بذاری یا نه؟

اینکه از خانوادتم دوری خیلی سخته

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
من ک خودم تک فرزندم راضیم. اوضاع مالی تا حدودی خوب بدرد نمیخوره یعنی باید ببینی توانشو داری خیلی باک ...

من تنها مشکلم یه دیسک کمره. میخوام کلا قید بچه دوم بزنم . ولی میترسم بعد پشیمون بشم.

زیاد بشینی  یا سرپا باشی درد داری کدوم درد داری؟ جسم سنگین مثلا بچه دو ساله بغل بگیری  ...

الان خیلی رعایت میکنم و یه سری درمانا هم شروع کردم مثلا روی زمین نشستن اذیتم میکنه