2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شکایت نیاز به مدارک محکمه پسند داری . چه مدرکی داری که ثابت میکنه شوهرت بهت تهمت زده ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

میتونی فبلم بگیری که فقط صدا همسرت داحلس باشه یا پیام شکایت خودتو ثبت کنی بابت تهمت و افترا

فیلم نگرفتم😭😔

چی‌کنم الان میگه تو گوشیت به کسی پیام دادی میتونم خودم برم درخواست بازیابی پیامامو بدم تا ثابت بشه؟

برای شکایت نیاز به مدارک محکمه پسند داری . چه مدرکی داری که ثابت میکنه شوهرت بهت تهمت زده ؟

میتونم پیام بفرستم میدونم تو اون میگه اما اعصاب خودم‌نمیکشه

خودت مگه صاحب خط نیستی خب برو ریز مکالماتتو بگیر برای همسرت 

همسرم مهم نیس براخانواده میخام بگیرم که مطمئن بشن تهمت میزنه بهم

چرا صاحب خط خودمم

کجا میتونم پیامامو در بیارم؟

خودت مگه صاحب خط نیستی خب برو ریز مکالماتتو بگیر برای همسرت 

من مغازه دارم بعد بعضیا شماره کارت میگیرن پول واریز میکنن برام تشکر میکنم شوهرم میگه دیشب یه پیام دیدم نوشته بودی ممنون عزیز

اون شماره برا مشتریه منه مرده

اما من هیچوقت طرف حسابم مرد نبوده؟

چی کنم تو روخدا کمکم کنید

اون پیامم خودش برداشته پاک کرده که اصلا ببینم کیه

من مغازه دارم بعد بعضیا شماره کارت میگیرن پول واریز میکنن برام تشکر میکنم شوهرم میگه دیشب یه پیام دی ...

خب مرد باشه شما بگو من جنسیت اون شخص از پشت تلفن چطور میتونم تشخیص بدم و عزیز لفظ کلامه ..خودتو درگیر نکن کسی که بددلع دیگ ذهنش بیماره

میتونم پیام بفرستم میدونم تو اون میگه اما اعصاب خودم‌نمیکشه

درسته که پیامک برای دادگاه مدرک محکمه پسندی هست ولی در این مورد فحاشی محسوب میشه  چون در جمع گفته نشده و فقط بین خودتون رد و بدل شده پس تهمت خیانت نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خب مرد باشه شما بگو من جنسیت اون شخص از پشت تلفن چطور میتونم تشخیص بدم و عزیز لفظ کلامه ..خودتو درگی ...

شوهر من این‌چیزها رو نمیتونه تشخیص بده کلن بد دل میگه باهاش در ارتباطی پیامای دیگه رو پاک کردی

میخاد تو یه شهر کوچیک آبرومو ببره 

مردمم گوششون فقط به دهن مردمه با حقیقت کار ندارن