2777
2789
عنوان

قطع شیر شب

120 بازدید | 17 پست

خانوما من میخوام شیر پسرمو ترک بدم 18 ماهشه،  روز ها که اصلا از یکسالگی شیر نمیخورد فقط یبار قبل خواب شب و یبارم نصف شب،  میخوام همونم ترک بدم یه شبه بجای شیر بهش اب قند میدم اونم با قند کم،  میبینم میخوره قشنگ میخوابه هیچیم نمیگه بنظرتون به همین روش برم جلو چند روز میکشه همین اب قندم نخوره؟ اصلا کارم درسته؟ 

شیرو میگن نده که دندونش بخاطر شیرینیش خراب نشه

بعد میخوای اب قند بدی؟!😐😐😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترمن شباگریه میکنه شیرم بدم نمیخوره پستنکومیگیره میخوابه خیلی ناراحتم تاصبح پستونک میخوره

کلاباشیرمشکل داره😔

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
براش شربت شیره درست کن بده بخوره یا شیر گاو به جاش

شربت شیره چیه عزیزم؟ خب شیر نمیخوام کلا بخوره برای همون دارم اب میدم با یه کوچولو قند که دلشم گرم بکنه،  وگرنه خب بجای شیر گاو همون شیر خودشو میدم نمیخوام هی نصف شب پاشه شیر بخواد چه شیر گاو چه خشک،  گفتن اگه اب بدی بجای شیر ترک میکنه

اگه خوب غذا میخوره آب قند رو کم کم شیرینیشو کم کن تا آب خالی بشه یواش یواش به مرور کمش کن تا نفهمه

اما اگه شام خوب نمیخوره فعلا بهش بده که قند خونش نیفته ولی به نظرم نبات بده جای قند هم طبع گرمی داره هم واسه معده روده خیلی خوبه

من آب میدادم خوابه نمیفهمه میخوره میخوابه بعد یه مدت اونم ترک دادم بیدار میشد میذاشتم رو پام میخوابو ...

آب سرد یا گرم؟ این اب فنده مثل شیر خشکش گرمه،  با شیشه شیر میدادید؟ متوجه نمیشد یا شیشع اش رو پرت نمیکرد؟ پسر من که متوجه نمیشه انگاری میخوره بی سر صدا، اگه قند نریزم میخوره؟ 

آب قند دندون ش خراب میکنه، من به پسرم شبا فقط آب میدم 

همون اب گرم رو بریزم تو شیشه بدم بخوره؟ قبل خوابم حسابی غذا میخوره سیره سیره از اون نظر خیالم راحته فقط میترسم قند نندازم نخوره

آب سرد یا گرم؟ این اب فنده مثل شیر خشکش گرمه،  با شیشه شیر میدادید؟ متوجه نمیشد یا شیشع اش رو پ ...

نه متوجه نمیشه آب ولرم میریختم داخل فلاسک بعد میریختم داخل شیشه شیرش . قشنگ میخورد کم میدادم بیشتر سعی کن یه مدلی بخوابونیش

اگه خوب غذا میخوره آب قند رو کم کم شیرینیشو کم کن تا آب خالی بشه یواش یواش به مرور کمش کن تا نفهمه ...

نه همیشه نیم ساعت قبل خواب بهش یچیز میدم الان سیب زمینی سرخ کرده با روغن کم دادم،  یا یکم از شامش نگه میدارم،  قند رو میندازم که مثل نبات شکمشو گرم کنه بخاطر غذایی که خورده دلدرد نشه،  ولی اره. راست میگی حتما قندشو یواش یواش کم میکنم الان به 210 میل 4 تا حبه انداختم حس میکنم زیاده