2789
عنوان

بیرون رفتن

54 بازدید | 6 پست

من کلا هیچ دوستی ندارم که باهاش برم بیرون فقط دختر عمم که اکثرا نمیاد الانم بهش گفتم واسه فردا شب نمیدونم ولی احتمالا اوکی نمیده...داداشم که چن سال ازم بزرگتره با دوس دخ...ترش میره بیرون منم دختره رو میشناسم و باهاش جورم اکثرا موقع ها میگه بیشتر باهامون بیرون بیا...حالا نمیدونم به داداشم بگم با اونا برم؟خودشون تقریبا هفته ای ۳.۴ شب بیرونن منظورم اینه به اندازه کافی تنها هستن...ولی خب فردا شب شب تفریحه هیچ جایی ندارم به اندازه کافی تنهایی بیرون و کافه رفتم همین امروز تنهایی کافه بودم خستم از تنها بودن‌‌‌...

برای چی میخوای فردا حتما بری بیرون؟

خب پنجشنبه شبه همه میرن بیرون بعدشم پس فردا خانوادم یه جایی میخان برن من چون هیچکس نیست اونجا باهاش حرف بزنم نمیرم پس فردام تنهام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب پنجشنبه شبه همه میرن بیرون بعدشم پس فردا خانوادم یه جایی میخان برن من چون هیچکس نیست اونجا باهاش ...

به نظرم یه کاری کن تنهایی بهت خوش بگذره چون بیشترین کسی که ۹۹ درصد زندگیتو باهاش سپری میکنی خودتی بقیه همونطور که خودت گفتی اکثرا به هر دلیلی با ما نیستن ،روی خودت سرمایه گذاری کن

به نظرم یه کاری کن تنهایی بهت خوش بگذره چون بیشترین کسی که ۹۹ درصد زندگیتو باهاش سپری میکنی خودتی بق ...

اوکی ولی قرار نیست از تنها بودن خسته نشیم اگر اینطوریه هرکس فقط خودش تنها بود میشه؟؟