2777
2789
عنوان

چت منو شوهرم 📸📸ببینید چی میگههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2721 بازدید | 55 پست
اسی اسکلمون کرده عزیزم🙂

نهههه❤️ برای سرگرمی گذاشتم نگید  اینو عزیزممم

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اصلا معلوم نیست چی میگین 😂 کاش همون اول یه توضیح مختصر میدادیی

بهش میگم کلیه ت رو بده من با پولش ی کاری راه بندازم بعدا بهت برمیگردونم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا یه کلیه اس دیگ این حرفا رو نداره🤣🤣🤣🤣

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
الان واقعا بحث جدیه؟؟یعنی جدا ازش میخای کلیه اشو بفروش؟

مگ همچنین کاری رو واقعی هم‌میشه کرد 🥺😂

مگ همچنین کاری رو واقعی هم‌میشه کرد 🥺😂

چ میدونم والا دیگه الان انقدر کارای عجیب انجام میدن که باورم شد یه لحظه😂❤

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
بابا یه کلیه اس دیگ این حرفا رو نداره🤣🤣🤣🤣

چ عجببببب 😂😂

واقعن میخوای این کارو کنی 😂

ن 😂ولی اگ تو شوخیا قبول میکرد بدم نمیومد 😂

چ میدونم والا دیگه الان انقدر کارای عجیب انجام میدن که باورم شد یه لحظه😂❤

😂😂عزیزم 

ببخشید چ عنوانی زدم ؟؟؟میشه بگید نوشتم بیاید ببینید شوهرم چی میگع . شما انقدر وقتتون ارزشمنده اینجا ...

یجوری عنوان زدی که انگار یه مشکل بزرگ داری بعد شوهرت گفته یچیز رو واسش میفروشه پول میده بهت الان زیرش زده 

اول تایپک ناراحت کننده بود  ولی بعد فهمیدیم شوخی باهم داشتین