2777
2789
عنوان

ایام تخمگ گذاری چه علائمی دارین؟

64 بازدید | 4 پست

سلام 

من تو پریودی دلدرد زیاد نمیگیرم اما ایام تخمک گذاری دلدرد دارم و روحی بهم میریزم و کلا هزارتا علائم دیگه، کلافه میشم دو سه روز، شما چه علائمی دارین؟

قبلش قدقدمیکنند

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچوقت روزتخمک گزاریم ونفهمیدم امااین ماه تاریخ یکم پری شدم وپنجم تمام شدوامروزلکه بینی داشتم که فکرکردم بازم پری شدم ولی تاشب دیگه چیزی ندیدم وتخمدانم هام دردمیکرد

که دیگ باخودم گفتم حتماامروزروزتخمک گزاریمه که اینطوری شدم.باراولم بودهمچین چیزی.و۸ماههه که زایمان کردمواین ماه هم شوهرم اصلاخونه نبود.نمیدونم چرااینطورشدم