2777
2789
عنوان

نامزد خسیس

247 بازدید | 14 پست

بچه ها اگه نامزدتون  بخوایید برید سفر خارج از کشور و  برنامه سفر چیده باشید  و بلیط هواپیما براتون نگیره و فقط برا خودش بگیره  یعنی خودش نمی‌فهمه باید بگیره و یا اینکا آدم خسیسی هست  و نمیخواد بده؟

عجیبه 😐نگف‌چرا نخریده؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه   گفت بلیط خریدی تو یا نه؟😐🥲  خودش خریده بود برا خودش گفت من گرفتم توهم بگیر دیگه

وایی هم از خسیسیشه و شاید درکنارش منظوری هم داشت باشه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

وا    

اینطوریشو دیگه نشنیدم بودم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

نه   گفت بلیط خریدی تو یا نه؟😐🥲  خودش خریده بود برا خودش گفت من گرفتم توهم بگیر دیگه

😐😐😐😐اصولا میخرن ک کنار همدیگ باشن تو  چی‌گقتی؟

اگ‌میخایی ادامه بدی و ...بگو فک میکردم میخری بعد پولشو بهت میدادم اگ فشار میاد بت 

اگ میخایی کات کنی ک کلا سفره کنسل کن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بنظرتون بهش بگم؟  بعضی وقتا میخوام جدا شم و به طلاق فک میکنیم اخلاقش خوبه ولی این رفتار ها آزار ...

حتما باهاش صحبت کن توی دلت بریزی اینارو حال خودت بد میشه

هر سوالی راجب کامیپوتر برنامه نویسی گوشی داشتین ازم بپرسید میتونم کمکتون کنم🥹