2777
2789
عنوان

مرگ بر pms✊🏻

251 بازدید | 23 پست

واقعا بی‌خود ترین و مزخرف ترین دوره است 😑

آدم یاد اکسش میفته گریه میکنه 

برای مستخدم دانشگاه گریه میکنه 

برای اون دانشجو که با بچه اش میومد گریه میکنه 

برای اون گربه‌ای که جلوی دانشکده زیر بارون مونده بود گریه میکنه 

برای یه دختر کوچولو که کنار مامانش تو مترو خوابش برده بود گریه میکنه 

و….. 

چه وضعیه آخه کنترل نداره آدم 🤨🗿

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

من یه بار نتونستم ماشین رو پارک کنم

تو ماشین چنان گریه ای میکردم😂🥲

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودتو بکش 💀💅

به خاطر یه دوره ۴ _۵ روزه خودمو بکشم 🗿

ماشاءلله  به این ذکاوت 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

چی هس

دوره قبل پریودی 

دانشجو که با بچش میومد چرا دیگه؟😂منم دخترم چند بار مجبور شدم ببرم دانشگاه یعنی کسی برام گریه کرده؟! ...

منم دوبارذبچه رو بردم ارشد بودم، گفتم الان یکی برامون گریه کرده😹😹

دانشجو که با بچش میومد چرا دیگه؟😂منم دخترم چند بار مجبور شدم ببرم دانشگاه یعنی کسی برام گریه کرده؟! ...

نمی دونم دلم برای پسرش میسوخت 

چرا وقتی باید  ساعت ۸ صبح خواب باشه با مامانش بیاد دانشگاه 😭

الان دوباره یادش افتادم گریه ام میگیره 😭😂

🙏ممنونم از لطفت همه از ذکاوتم تعریف میکنن دانشگاه آکسفورد بهم دعوت نامه داد برای همین راهنمایی هام

ببین  حیف میشی برای آکسفورد هم 🗿

تو رو فضایی ها باید ببرن